Kendini bilmezler illallah ettirdi

Çerkezköy'e bağlı Bağlık Mahallesi mevkiinde otoban üzerinden geçen yaya üst geçidini mesken tutan bazı kendini bilmezler, Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine "Ä?

Çerkezköy 17.12.2014 15:46:00 0
Kendini bilmezler illallah ettirdi

ÇOK SAYIDA ŞİKAYET GELDİ

Bağlık Mahallesi Yaya üst geçidinin, başta öğrenciler olmak üzere insanların güvenli bir şekilde yolun diğer tarafına geçebilmeleri amacıyla yapıldığının altını çizen Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, “Maalesef, bazı kendini bilmezler, üst geçide çıkarak otobandan geçen araçları taşlıyor. Hatta bazıları daha da ileri giderek, yanlarında getirdikleri market arabalarını üst geçitten otobana atıyor. Belediyemize konuyla ilgili çok sayıda şikayet gelmesi üzerine harekete geçtik” dedi.

YAPTIKLARIMIZ ONLARI DURDURMAYA YETMEDİ

Benzer olayların tekrar yaşanmaması ve insanların kışın üst geçidi kullanırken ıslanmaması için bahse konu üst geçidin branda ile kapatıldığını kaydeden Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, “Maalesef, yaptığımız çalışmalar, bu kişi ya da kişileri durdurmaya yeterli olmadı. Brandaları keserek, otobana taş ve market arabası atmaya devam ettiler. Üstelik brandaların üzerine müstehcen yazı ve şekiller çizmişler” ifadelerini kullandı.

SON ÇARE TEL ÖRGÜLER

Son çare olarak üst geçidin yan taraflarını tel örgüyle çevirdiklerini ifade eden Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, “Üst geçidin yan tarafları tel örgülerle kapatıldı. Üst kısmı ise branda ile kapatıldı” açıklamalarında bulundu.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10