Sitespor ilk galibiyetini aldı

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de alt sıralardan kurtulmaya çalışan Sitespor ile Çorlu Kültür Sultanköyspor ligin sekizinci hafta karşılaşmasında Kapaklı Sahası'nda karşı karşıya gel

Tekirdağ 17.12.2014 18:19:00 0
Sitespor ilk galibiyetini aldı

Ligde istediği sonuçları bir türlü alamayan Sitespor hafta sonunda konuk ettiği ligin son sırasındaki Çorlu Kültür Sultanköyspor’u tek golle geçti.

MERT İLE ÖNE GEÇTİ

Pazar günü Kapaklı Sahası’nda Sitespor ile Çorlu Kültür Sultanköyspor 11.30’da karşı karşıya geldi. Sitespor taraftarının ilgi gösterdiği karşılaşmaya ev sahibi ekip etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede gol arayan Sitespor istediği golü bir türlü bulamadı.  Konuk ekip Çorlu Kültür Sultanköyspor ise Sitespor kalesinde kontra ataklarla gol aradı. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde Sitespor sağlı sollu ataklarla Çorlu Kültür Sultanköyspor kalesini abluka altına aldı. Taraftarının desteğini arkasına alan Sitespor arzuladığı gole Mert Arslanalp’ın ayağından bulduğu golle ulaştı.

ÜÇ PUAN İLE AYRILDI

Karşılaşmada öne geçen Sitespor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, Sitespor ataklarını savuşturan konuk ekip Çorlu Kültür Sultanköyspor ise beraberlik için Sitespor kalesinde gol aradı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Sitespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Sitespor bu galibiyet ile birlikte ilk üç puanını alan Sitespor puanını 5’e yükseltirken, Çorlu Kültür Sultanköyspor ise çıktığı yedinci maçtan da puanla ayrılamadı.

OYUNCULARINI KUTLADI

Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Taraftarımız karşısında önemli bir karşılaşmaya çıktık. Rakibimiz karşısında maç boyunca iyi bir oyun ortaya koyduk. Mert’in ayağından bulduğumuz gol ile de ligdeki ilk üç puanımızı kazanmış olduk. Bizleri desteklemeye gelen taraftarlarımıza ve çok iyi bir futbol ortaya koyan kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Kalan haftalarda en iyi mücadelemizi ortaya koymaya gayret edeceğiz. Ligin ilk devresini de en iyi yerde tamamlamak istiyoruz” dedi. 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10