Kaymakamlıktan okullara spor malzemesi desteği

Kapaklı Kaymakamlığı tarafından alınan 20 bin TL'lik spor malzemesi dün okullara dağıtıldı. Saat 10.00'da düzenlenen dağıtım törenine Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz de katıl

Kapaklı 18.12.2014 17:21:00 0
Kaymakamlıktan okullara spor malzemesi desteği

MİLLİ EĞİTİME TESLİM ETTİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Milli Eğitim Şube Müdürleri ve öğrenciler tarafından karşılanan Kaymakam Gürbüz, maliyeti 20 bin TL’yi bulan 110 adet futbol topu, 110 adet basketbol topu, 55 adet voleybol topu, 55 adet hentbol topu, 50 adet satranç takımı, 22 adet badminton filesi, 40 adet badminton raketi, 20 kutu badminton topu, 9 adet voleybol filesi, 55 adet masa tenisi raketi, 8 adet masa tenisi masası, 5 kutu pinpon topu ilçede eğitim öğretim okullarına teslim edilmek üzere Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim etti. Eğitime önem verdiklerini ifade eden Kaymakam Gürbüz, göreve başladığı günden bu yana okullarda yaptıkları toplantılarda öğretmenlerle görüştüklerini, okullara yönelik ilk zümre toplantısını da beden eğitimi öğretmenleri ile yaptıklarını söyledi.

TALEPLERİ YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ

Gürbüz, sağlıklı zihinlerin ancak sağlıklı bedenlerde bulunabileceğini vurguladı. Bu çerçevede kaymakamlık olarak beden eğitimi derslerine ayrı önem verdiklerini söyleyen Gürbüz, ilk etapta bizden istenen talepleri yerine getirmeye gayret etiklerini belirtti.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Bu yöndeki çalışmalarının devam edeceğini söyleyen Gürbüz “Yapılan bu çalışmaların amacı ilçedeki sosyal ve sportif faaliyetleri zenginleştirmek. Biz ilçemizden şampiyonlar çıksın istiyoruz. Yalnız ilçe ya da il şampiyonlukları değil, olimpiyat ve dünya şampiyonlukları görmek istiyoruz” dedi. İlçede tüm spor branşlarının faal olmasını arzu ettiklerini söyleyen Gürbüz, bunun için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

YOĞUN ÇALIŞMA İÇİNE GİRDİK

Kaymakam Gürbüz, Kapaklı’ya acil olarak bir adet tribünlü kapalı spor salonu ve bir de çocukların antrenman yapabilecekleri bir kapalı spor salonu yapılması gerektiğini de vurguladı. Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant da, okullarda sosyal ve sportif faaliyetlerin artırılması için yoğun bir çalışma içine girdiklerini belirterek okullara spor malzemeleri desteğinde bulunan Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz’e teşekkür etti.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10