Kozmetik ürünleri tanıtıldı

Tılsım Güzellik Salonu ve Nurederm Kozmetik işbirliğinde önceki akşam saat 19.30'da Pasha Otel'de düzenlenen etkinlikte Genosys ürünleri tanıtılırken, uygulamaları hakkında da bilgiler verildi.

Çerkezköy 18.12.2014 17:23:00 0
Kozmetik ürünleri tanıtıldı

CİLT BAKIMI HER ZAMAN GEREKLİ

Tanıtım toplantısında konuşan Tılsım Güzellik Salonu sahibi Sevilcan Yılmaz, derinin çok önemli bir organ olduğunu belirterek “O nedenle derimize çok iyi bakmamız lazım. Cilt bakımı her zaman gerekli. Önceden derilerin altındaki katmana ulaşamıyorduk ama artık yeni ürünlerle bu tabakaya ulaşabiliyoruz” dedi.

 

 

TEŞHİS ÇOK ÖNEMLİ

Kozmetik ürünleri firması temsilcisi Deniz Aysu Demir de yeni ürünler hakkında Çerkezköylü kadınları bilgilendirdi. Yeni ürünlerle cilt altına inebildiklerini ve doğum lekesi, güneş lekesi gibi lekelere müdahale ettiklerini söyleyen Demir “Koruyucu kullanmadan dışarıya çıkmak çok tehlikeli. Koruyucu kullanmamız gerekiyor. Herkesin cildi farklı olduğu için herkese aynı uygulama yapılmıyor. Cilt konusunda teşhis çok önemli” dedi.

YAŞLANMAYI GERİDEN TAKİP EDEBİLİRİZ

Suyla çok teması olan kişilerin ciltlerinde dökülmeler ve kuruma olabileceğini dile getiren Demir “Herkes eşit yaşlanır. Ama iyi bir bakımla yaşlanmayı geriden takip edebiliriz. İyi bir bakımla parlak, canlı, sağlıklı, daha genç ve daha temiz bir cilde sahip olabiliriz” dedi. Bilgilendirme toplantısının ardından kadınlara hediye kozmetik ürünleri dağıtıldı.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10