İş hayatında başarı getiren formülleri anlattı

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen 'İş hayatında başarı getiren formüller' konulu konferans Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'n

Çerkezköy 18.12.2014 17:26:00 0
İş hayatında başarı getiren formülleri anlattı

BAŞARI HAYATINDAN ÖRNEKLER VERDİ

Dün saat 14.00’da düzenlenen konferansa AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Adayı Abdullah Öge, Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu öğretim üyeleri ile öğrenciler katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan NKÜ Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Taha Aslanlı, Özen Mensucat Boya ve Terbiye İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürü Dr. Ahmet Temiroğlu’nun başarı hayatından örnekler verdi.

 

 

İPUÇLARI VERDİ

“İş hayatında başarı getiren formüller”  konulu sunumunda Özen Mensucat Boya ve Terbiye İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürü Dr. Ahmet Temiroğlu, kişisel iş hayatındaki deneyimleri yanında LCWaikiki başarı hikayesinin ardındaki temel iş ve yaşam felsefelerini anlatarak, başarı kavramı, Türkiye’de tekstilin geleceği ve liderlik konularında önemli ipuçlarını öğrenciler ile paylaştı. Özen Mensucat Boya ve Terbiye İşletmeleri A.Ş olarak 45 bine yakın çalışanlarının olduğunu kaydeden Temiroğlu, Türkiye’de en çok vergi veren firmalar arasında 19’uncu sırada olduklarını kaydetti.  LCW Waikiki olarak yılsonunda vergi kazancının yüzde 10’unu fakirler ile paylaştıklarını ifade eden Temiroğlu, iş yaşamında bir konuda uzman olmanın önemini de vurguladı. Konferansta karşılıklı soru-cevap kısmının ardından, günün anısına NKÜ Çerkezköy Meslek Yüksekokulu tarafından Özen Mensucat Boya ve Terbiye İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürü Dr. Ahmet Temiroğlu’na plaket verildi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10