Emlakçılar Tapu Müdürlüğü'nü ziyaret etti

Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Tavan ve yönetimi, tanışma ziyaretlerini sürdürüyor. Emlakçılar önceki gün saat 16.00'da da Çerkezköy Tapu Müdürü Raziye Muslu'yu

Çerkezköy 18.12.2014 18:48:00 0
Emlakçılar Tapu Müdürlüğü

YIL SONU YOĞUNLUĞU YAŞIYORUZ

Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Kaya’nın Tapu Müdürü Raziye Muslu’ya yaptığı nezaket ziyaretinde Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Gülcan Altınay, Yetiş Demir, Ersin Yegin ve Celal Yeşilyurt da yer aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tapu Müdürü Raziye Muslu, “Yıl sonu olması nedeniyle oldukça yoğunuz. Kimi personelimizin geçici görevde olması, kimisinin eğitimlerde olması nedeniyle bu yoğunlukta 5 personelle hizmet vermeye çalışıyoruz” dedi.  

AYAKÇILARA DİKKAT ÇEKTİ

Çerkezköy Emlakçılar Derneği’nden bir ricası olduğunu kaydeden Raziye Muslu, “Biliyorsunuz ki ilçemizde emlakçılar bir de ayakçılar var. Biz burada işlem yaparken tellaliye sözleşmesi istiyoruz. Zaten bu işi hakkı ile yapan emlakçılar her yıl yetki belgelerini yeniliyorlar. Biz tellaliye sözleşmesi olmayanların işini yapmıyoruz fakat, ayakçı dediğimiz kişiler koridorda saklanarak taraflar alıcı ya da satıcıları yönlendirerek işlerini halletmeye çalışıyorlar. Bu kişilerin kimler olduğunu sizler de biliyorsunuz” dedi.

VERGİ DAİRESİ’NE ŞİKAYET EDECEĞİZ

Kimi ayakçıların dükkan açıp faaliyet gösterdiğine işaret eden Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Kaya ise “Bu kişileri Vergi Dairesi’ne şikayet edeceğiz. Bizler nasıl ki vergimizi ödeyip sorumluluklarımızı yerine getirerek çalışıyorsak, ya diğerleri de böyle çalışacak, ya da kurumlar bizim hakkımızı arayacak” dedi. Emlakçılar ziyarette, Tapu Müdürlüğü’nde karşılaştıkları sorunlar hakkında Raziye Muslu ile fikir alışverişinde bulundu.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10