Tarımın problemleri masaya yatırıldı

Edirne'de yapılacak olan "Trakya Bölgesi Ortak Akıl Toplantısında" sunulmak üzere ilgili kamu, tüzel ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte Tekirdağ'ın tarım, gıda ve hayvancılık sekt?

Bölgede Gündem 19.12.2014 15:32:00 0
Tarımın problemleri masaya yatırıldı

ÇÖZÜM YOLLARI DA GÖRÜŞÜLDÜ

Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya NKÜ Ziraat Fakültesi, Süleymanpaşa, Hayrabolu, Çorlu, Saray ve Muratlı Ziraat Odası Başkanlıkları, Tekirdağ, Malkara, Çorlu ve Hayrabolu Ticaret Borsaları ve Ticaret Odaları,  Kırmızı Et ve Süt Üreticileri Birlikleri, Süleymanpaşa ve Hayrabolu Ç.M.K. Başkanlıkları, Damızlık Koyun-Keçi Yet. Birliği, Kolza Üreticileri Birliği, Tekirdağ Bağcılar Birliği, AGROGEN Tarım, Önder Çiftçi Derneği, Tarım Kooperatifleri Bölge Başkanlığı, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Arı Yetiştiricileri Birliği, Meyve Üreticileri Derneği ( MEYVEDER), Su Ürünleri Kooperatifleri Üst Birliği yetkilileri katıldı.

DOĞRUDAN ANLATMA İMKANIMIZ OLACAK

Toplantıda konuşan Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca “23 Aralık tarihinde Edirne’de bakanımız veya bakan yardımcımızın başkanlığında Tekirdağ, Kırklareli, Çanakkale ve Edirne illerimizin tarımsal problemlerinin konuşulacağı toplantı düzenlenecek. Toplantıya Tekirdağ’ı temsilen ilgili sivil toplum kuruluşlarımız ile beraber yaklaşık 40 kişilik heyet ile katılacağız. Bugün yaptığımız toplantının amacı ilimizin tarım, hayvancılık ve gıda sektöründe karşılaştığı sorunlar ve çözüm yollarını belirlemektir. Önerilerinizi Edirne'de doğrudan anlatma imkanımız olacak” dedi. Toplantı sonunda Edirne'de yapılacak toplantı için sonuç bildirisi hazırlandı.

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10