Kadın girişimcilere sertifikaları törenle verildi

Süleymanpaşa Belediyesi ve KOSGEB Tekirdağ İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen girişimcilik kursu sona ererken, başarılı olan kadın girişimci adaylarına sertikaları törenle verildi.

Süleymanpaşa 19.12.2014 15:34:00 0
Kadın girişimcilere sertifikaları törenle verildi

2015’TE DE DEVAM EDECEK

Girişimci adayları sertifikalarını Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve KOSGEB Tekirdağ İl Müdürü Tolga Erkan’ın elinden aldı. Başkan Eşkinat “KOSGEB Müdürüm Tolga Bey ile birlikte bütün kursiyerlerin projelerini dinledik. Açıkçası çok etkilendiğimiz projeler de oldu. Öncelikle bir müjde veriyim. Süleymanpaşa Belediyesi ve KOSGEB işbirliğinde çalışmalar devam edecek. Sizler bu işbirliğinin ilk kursiyerlerisiniz. Sizin başarılı, iyi örnekler olmanız gerek ki gerisi gelsin. Bizler Süleymanpaşa Belediyesi ve KOSGEB olarak kadın girişimcilerin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Elimizden geldiğince 2015 yılında da bu çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

ERKAN: “MERKEZİMİZDE SİZLERE YARDIMCI OLMAK İÇİN BEKLİYORUZ”

KOSGEB Tekirdağ İl Müdürü Tolga Erkan da “İlk kez belediye ile böyle bir organizasyon yaptık. Sizler çok iyi örnekler oluşturursanız bunun devamı gelecek. Şuana kadarki çalışmalarımız birinci adımda. Artık hepiniz girişimci adayısınız. Bundan sonra girişimci, sonra da kobi olacaksınız. Her türlü bilgi için bizlere ulaşın. Sizlere tek uyarım 3. şahıslardan, aracılardan uzak durun. Merkezimizde sizlere yardımcı olmak için bekliyoruz” dedi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10