MHP'de hedef 3 milletvekili

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, "İl kongresinin tamamlanmasından sonra büyük çıkış yapacağız. 2015 genel seçimlerinde 3 milletvekili çıkarmayı hedefledik. Alacağ

Tekirdağ 19.12.2014 15:50:00 0
MHP

KATILIMI HIZLANDIRACAĞIZ

Kaplan, ilçe kongrelerinin izdiham şeklinde geçmesinin halkın MHP'ye dönmekte olduğunun göstergesi olduğunu belirtti. Bugüne kadar çok kongreler yaptıklarını, çok seçimler yaşadıklarını ancak bu defa çok farklı olacağını söyleyen Kaplan “Kongre salonlarımız adeta delege hücumuna uğradı, üyemiz olmadığı halde salonlara gelen halkımızın ilgisi MHP için büyük moral kaynağı oldu. İlçelerimiz yeni yönetimlerle tazelendiler, enerjileri ve moralleri çok yüksek, il kongremiz de tamam olunca büyük bir çıkış yapacağız. İl yönetimi olarak her ilçe için oluşturacağımız 'Halkla Temas Komisyonları' sayesinde kısa zamanda MHP'ye katılımları hızlandıracağız” diye konuştu.

YAĞMURDAN KAÇARKEN DOLUYA TUTULDUK

Tekirdağ’da seçmenin iki duvar arasına sıkıştırıldığını öne süren Kaplan, “Vatandaş niye iki seçenek arasında olsun? Yıllardır AKP mi? CHP mi? dedik. Hep bu iki kapıdan birine mahkummuşuz hissini yaşattılar bize. Yağmurdan kaçarken doluya tutulduk” dedi. Artık MHP’nin olduğunu söyleyen İl Başkanı Enez Kaplan “Halkımızı umutsuzluk dünyasından çekip çıkaracak çok güçlü bir MHP var. Seçmene mesajımız şudur: 'MHP Türk milletinin partisidir.' Devletin bütünlüğünü ve bekasını savunur. İşte Irak, İşte Suriye halkı ortada. Milyonlarcası devletsiz, malsız, yurtsuz ve perişan vaziyettedir. MHP'yi gerçek adaletin sağlanacağı bir kale olarak görünüz” dedi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10