Çerkezköyspor karşısında galibiyet istiyoruz

1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Suat Akdereli, futbolcular İsmail İnan, Tuna Akgüneş ve Gürer Altuntaş düzenledikleri basın toplantısı ile yarın oynanacak olan Çerkezköyspor derbisi hakkında aÃ

19.12.2014 16:56:00 0
Çerkezköyspor karşısında galibiyet istiyoruz

“KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZ”

Dün saat 11.00’de kulüp binasında yapılan toplantıda Başkan Murat Narçın’da hazır bulundu. Hafta sonunda önemli bir derbi olduğunu kaydeden Narçın “  Her iki takımda Çerkezköy’ün temsilcileridir. Güzel bir karşılaşma olmasını temenni ediyorum. İki kulüp arasında hiçbir zaman bir problem olmamıştır ve çıkıp maçımızı oynayacağız. Kazanmanın yolu açık olsun ve biz kazanmak için sahaya çıkacağız” dedi.

“SEYİRCİ DESTEĞİNİ İSTİYORUZ”

Narçın “ Tek amacımız bir üst lige çıkmaktır. Biz kendimize göre çıkmak istiyoruz ama biz çıkamasak da bir Çerkezköy takımının üst ligde mücadele etmesi en büyük arzumuzdur. Çerkezköyspor takımının cezalı olmasından dolayı karşılaşma Pazar günü seyircisiz oynanacak. Güzel karşılaşmayı ise halkımıza izlettiremeyeceğiz. Başarı geldikçe taraftar potansiyeli de artacaktır. Seyirci desteğini takım olarak her zaman hissetmek istiyoruz” diye konuştu.

“RAKİBİMİZE SAYGI DUYUYORUZ”

Kendileri için her maçın aynı olduğunu kaydeden 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Suat Akdereli “ Biz takım olarak her ekibe saygı duyuyoruz. Çıkıp her maça aynı konsantrasyon ile oynuyoruz.

İyi hazırlandık ve galip gelmek istiyoruz. Çorluspor 1947 maçı bizim için çok zor geçti. Oyuncularımız her geriye düştüklerinde oyunu dengeye getirdikleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ettik. Bu hafta bizim için çok önemli bir maç. Her takıma saygı duyduğumuz gibi Çerkezköyspor takımına da saygı duyuyoruz. Sahaya çıkarak centilmence bir karşılaşma olmasını istiyoruz. Sahada oynayan arkadaşların birbirine saygılı ve çirkeflik olmadan güzel bir maç geçmesini temenni ediyoruz. Kazanan taraf kim olursa karşı tarafın elini sıkar ve yoluna devam eder” dedi.

“ÇOK ÜZÜLDÜM”

Akdereli “ 1911 Çerkezköyspor olarak bu sezon hiçbir takım ile husumetimiz olmadı. Herkes bizim rakibimiz ve dostumuzdur. Sonuç ne olursa olsun her şeye göğüs gerebiliriz. Kazanmak ve yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu sene Allah’ın izniyle Bölgesel Amatör Liginde 1911 Çerkezköyspor’u görmek tek temennimizdir. Karşılaşmanın taraftarsız olması Çerkezköy halkı için çok üzücü bir olaydır. Keşke herkes gelseydi de iki takımı seyretseydi. Taraftarın gelip maçı izlemesi en güzel olaydır ve seyircisiz bir karşılaşma da çok zevksiz oluyor. Çok yazık oldu keşke böyle olmasaydı. Yarın ki maç içinde şükürler olsun sakatımız yok ve tam kadro sahada ki yerimizi alacağız” açıklamasında bulundu.

“GALİBİYET İSTİYORUZ”

1911 Çerkezköyspor’un genç oyuncusu Tuna Akgüneş ise “ Geçtiğimiz hafta Çorluspor 1947 karşılaşması takım olarak zor geçti. Çerkezköyspor karşılaşmasına da takım olarak çok iyi hazırlandık. Galibiyet ile ayrılmak için elimizden gelenin en iyisini yapmak için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi.

“GALİBİYET İLE AYRILACAĞIZ”

Takımın başarılı savunma oyuncusu İsmail İnan’da açıklamalarda bulundu. Çerkezköyspor derbisinin kendileri açısından önemli olduğunu kaydeden İnan “ Ligde oynadığımız karşılaşmalardan en iyi sonuçları çıkarmak için kendimize söz verdik. Bu karşılaşma için çok iyi hazırlandığımızı düşünüyoruz ve sahaya çıkarak elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtarak 9.haftayı galibiyetle kapatmak istiyoruz. Karşılaşmada seyircisiz oynanacağı için ister istemez üzülsek de alacağımız galibiyeti de biran olsun bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz” diye konuştu.

“KEŞKE GALİBİYET GOLÜNÜ ATSAYDIM”

Çorluspor 1947 karşılaşmasında uzatma dakikalarında kaydettiği golle takımına bir puan kazandıran Gürer Altuntaş “ Her maça aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz ve bu karşılaşma benim gözümde derbi değil normal bir karşılaşmadır. Sahaya çıkarak oyunumuzu oynayacağız ve inşallah da kazanacağız. İlk yarıyı lider tamamlamak istiyoruz ve inşallah bu isteğimizi de gerçekleştireceğiz. Nasip olursa bu haftada gol atmak istiyorum. 1947 karşısında attığım gol keşke galibiyet golü olsa daha mutlu olurdum ama buna da şükür” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10