Yıldız rakibine nakavt oldu

Kick Boks sporunda başarılı milli sporcu Mehmet Yıldız, 17 Aralık Çarşamba günü saat 01.30'da Wako Pro'nun K 1 profesyonel Kick Boks Gecesi ' nde Kaya Güneysu ile karşı karşıya geldi.

30.11.2010 00:00:00 0
Yıldız rakibine nakavt oldu

BEYAZ TV’DE YAYINLANDI

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü spor salonunda çalışmalarını yapan Çerkezköy’lü sporcu Mehmet Yıldız 17 Aralık akşamı Eskişehir Atatürk Spor Salonu’nda yapılan dünyanın en prestijli Kick Boks organizasyonu olan Wako Pro’nun K 1 profesyonel Kick Boks Gecesi ‘ nde, dünyanın en iyi sporcularıyla beraber ringe çıkarak Çerkezköy’ü temsil etti. Dünya Şampiyonluk kemeri ve Avrupa Şampiyonluk kemeri müsabakalarının yapıldığı gecede dünya klasmanında en iyi sporcular yarıştı. Beyaz TV’ den canlı olarak yayınlanan Kick Boks Gecesi’ nin sunuculuğunu ünlü spiker Orhan Ayhan, Organizatör ve yorumculuğunu Orhan Ergen yaptı.

NAKAVT İLE KAYBETTİ

Beyaz TV ekranlarında 17 Aralık’ta saat 01.30’da Keşanlı sporcu Kaya Güneysu ile karşı karşıya gelen Çerkezköy’lü sporcu rakibinin ilk rauntta attığı yumrukla nakavt olarak karşılaşmayı kaybetti. Karşılaşmayı şansız bir şekilde kaybettiğini kaydeden Yıldız” Elimizden geldiğince ilçemizi bu önemli organizasyonda temsil etmeye çalıştık. Rakibimizin ilk rauntta yaptığı teknik hareket ile maçı kaybettim. Beni destekleyen herkese de çok teşekkür ediyorum” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10