Çerkezköy Derbisinden beraberlik çıktı

Süper Amatör Lig'de haftanın en önemli karşılaşmasında Çerkezköyspor ile 1911 Çerkezköyspor Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynandı. Yağışlı havada kötü bir zeminde oynanan

21.12.2014 16:33:00 0
Çerkezköy Derbisinden beraberlik çıktı

Süper Amatör Lig’de haftalardır beklenen Çerkezköy derbisinde galip çıkmadı.

DÜN OYNANDI

Süper Amatör Ligin 9.hafta karşılaşmasında Çerkezköyspor ile 1911 Çerkezköyspor Pazar günü saat 13.00’de Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya Çerkezköyspor Murat, Hilmican, Emre, Tahir, Abdi, Engin, Uğur, Can, Muharrem, Serkan ve Mehmet Narin ilk onbiri ile çıkarken 1911 Çerkezköyspor ise karşılaşmaya Muzaffer, Tuna, Ziya, Tolga, İsmail, Vedat, Gençağa, Bahadır, Ufuk, Oğuz ve Şafak kadrosu ile çıktı. Maça 1911 Çerkezköyspor etkili başladı. Karşılaşmanın 2’inci dakikasında gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında Oğuz’un ortasında Bahadır’ın vuruşu defanstan döndü. Şafak’ın vuruşunu ise kaleci Murat çıkardı. İlerleyen bölümlere doğru karşılıklı ataklar gelişti. Karşılaşmanın 19’uncu dakikasında gelişen Çerkezköyspor atağında penaltı noktasında topla buluşan Abdi’nin vuruşu üstten auta çıktı.

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

Yoğun yağış altında oynanan karşılaşmada zemin zaman zaman oyunculara zor anlar yaşattı. Karşılaşmanın 40.dakikasında 1911 Çerkezköyspor etkili geldi. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Gençağa’nın vuruşu kaleciden döndü. Dönen topu iyi takip eden Oğuz mutlak pozisyonu kaçırdı. 41’inci dakikada Bahadır sağ kanattan seri çalımlarla ceza sahası içine girdi. Bahadır’ın sert vuruşu üstten auta çıktı. 45.dakikada Gençağa’nın ceza sahası içine yaptığı ortada Şafak’ın vuruşu kaleciden döndü. Topu takip eden Oğuz topu ağlara gönderirken, karşılaşmanın hakemi pozisyonu ofsayt olarak değerlendirdi. Karşılaşmanın ilk devresi de golsüz eşitlik ile tamamlandı.

TOP YAPMAKTA ZORLANDI

Karşılaşmanın ikinci devresinde de ağırlaşan zeminde iki takım oyuncuları top yapmakta zorlandı. 61’inci dakikada gelişen Çerkezköyspor atağında Mehmet Narin seri çalımlarla ceza sahası içine girdi. Mehmet’in vuruşu az farkla auta çıktı. Karşılaşmanın 63’üncü dakikasında Şafak’ın yerine oyuna Gürel dahil oldu. 70’inci dakikada Bahadır sağdan süratle ceza alanına girdi. İçeri doğru yaptığı ortada Ufuk topla buluştu. Ufuk’un vuruşu üstten auta çıktı. 71’inci dakikada Vedat’ın yerine Onur oyuna dahil olurken, 75’inci dakikada ise Tolga’nın yerine Gökhan Küçük girdi. 78’inci dakikada sağ kanattan gelişen atakta Gökhan’ın vuruşu az farkla auta çıktı.

BERABERE SONUÇLANDI

82’inci dakikada Bahadır’ın pası ile hareketlenen Gökhan’ın vuruşunu kaleci Murat kontrol etti. Karşılaşmanın 89’uncu dakikasında Çerkezköyspor inanılmaz bir pozisyon kaçırdı. Sağ kanattan gelişen atakta Muharrem’in vuruşu direkten döndü. Dönen topu iyi takip eden Mehmet Narin’in vuruşu ise az farkla auta gitti. Karşılaşmanın hakemi oynanmamış olarak iki dakika gösterdi. Uzatmaların ikinci dakikasında ceza sahası içinde topla buluşan Onur’un vuruşu ise kaleci Murat’ta kaldı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan pozisyon çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz tamamlandı. Zirve yarışında önemli bir puan kaybı yaşayan 1911 Çerkezköyspor 16 puana yükselirken, Çerkezköyspor ise puanını yedi yaptı.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10