Stil Butik Bijuteri törenle açıldı

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi Nar Sokak No:10'da faaliyete geçen Stil Butik Bijuteri'nin açılışını Cumartesi günü saat 11.00'da Çerkezköy Belediye Başkan

Çerkezköy 21.12.2014 16:40:00 0
Stil Butik Bijuteri törenle açıldı

İLÇEMİZ GÜZEL BİR İŞYERİ DAHA KAZANDI

Kurban kesimi ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay  yaptığı konuşmada, “Devamlı gelişen ve büyüyen ilçemizde her gün yeni yeni değişik iş kollarında açılan işyerleri de ilçemizin devamlı büyüdüğünün göstergesidir. Bu gün açılışında bulunduğumuz Gülay Kuş ve Müge Soydan’ın sahip oldukları Stil Butik Bijuteri’nin işyeri sahiplerine ve ilçemize hayırlı olmasını diliyor ve bol kazançlar temenni ediyorum. İlçemiz  güzel bir iş yeri daha kazanmış oldu” dedi. Başkan Akay, konuşmasının ardından açılış kurdelesini Hasan Demir, Ali Bozdağ ve Melek Şen ile birlikte kesti.

KATILIM YOĞUN OLDU

Stil Butik Bijuteri açılışına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Belediye Meclis Üyeleri Uğur Erem, Melek Şen, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, esnaf, Kuş ve Soydan ailelerinin eş ve dostları ile çok sayıda davetli katıldı. Açılışa katılan davetlilere çeşitli pasta ve meşrubat ikramı yapıldı.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10