Bony Çorap, bir çalışanını araba sahibi yaptı

Bony Çorap çalışanları geleneksel yılbaşı etkinliği kapsamında Silivri Garden Restaurant'ta bir araya geldi. Çalışanların canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiği etkinlikte fa

Çerkezköy 21.12.2014 18:18:00 0
Bony Çorap, bir çalışanını araba sahibi yaptı

AÇILIŞ KONUŞMASINI GÜLKAYA YAPTI

Bony Çorap firmasının geleneksel olarak düzenlediği yılbaşı eğlence programı bu yıl Silivri Garden Restaurant’ta yapıldı. Yaklaşık 300 Bony çalışanının katıldığı programda Bony Çorap Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya ve kızı Edanur Gülkaya, Ak Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, Bony Çorap Genel Müdürü Tahsin Deniz ile Bony Çorap çalışanları felekten bir gece çaldı. Program Bony Çorap Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya’nın konuşması ile başladı.  

HERKES PATRON OLAMAZ

Bony Çorap olarak 2014 yılında çok başarılı yatırımlara imza attıklarını kaydeden Hasan Gülkaya, “Bırakın Türkiye’yi ya da Avrupa’yı, dünyanın en iyi fabrikası haline geldik. Bu bir ekip işidir. Eğer ekibiniz düzgünse, çalışanlarınız bu işi kendi işi gibi sahipleniyorsa işte o zaman başarı kendiliğinden gelir. Bu yüzden Bony’de herkes işini kendi işiymiş gibi yapacak. Dünyanın bir kanunu var. Herkes patron olamaz. Herkes müdür olamaz. Herkesin vazifesi farklıdır. Önemli olan verilen vazifenin hakkıyla yerine getirilmesidir” dedi. 

MUTLU BİR FABRİKAYIZ

Bin tane yarım adamın bir tam adam etmeyeceğini söyleyen Hasan Gülkaya, “Dolayısıyla bin tane yarım iş, bir tam iş etmez. Başarısızlıkların arkasında yatan en temel neden yarım bırakılan işlerdir. Allah’a şükür bugün dünyanın en modern tesislerine sahibiz. Allah herkese akıl fikir verdi. Önemli olan onu nasıl kullandığımızdır. Allah sağlığımızı elimizden almazsa daha uzun yıllar birlikte çalışacağız. Biz mutlu bir fabrikayız” ifadelerini kullandı. 

ÇEKİLİŞLE 30 ADET ÇEYREK ALTIN VERİLDİ

Hasan Gülkaya’nın açılış konuşmasının ardından davetliler Grup Sefa’nın birbirinden güzel şarkılarıyla doya sıya eğlendi. Gecede Bony Çorap’ta 15 yılını doldurmuş çalışanlara plaket ve hediyelerini Hasan Gülkaya kendi elleriyle verdi. Daha sonra fabrikada 10 yılını doldurmuş olan 80 çalışana da plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Programda daha sonra çekilişle 30 talihli Bony çalışanına çeyrek altın hediye edildi. 

EV SÖZÜ VERDİ

Gecenin en büyük sürprizi ise araba çekilişi oldu. Hasan Gülkaya, kızı Edanur Gülkaya ve Tahsin Deniz’in çektiği kura sonucu Bony Çorap Fabrikası çalışanlarından Ayşegül Şimşek, 2014 model Renoult Clio sahibi oldu. Çekiliş sonrası konuşan Hasan Gülkaya, bir sonraki yıl çekilişle bir çalışanına dayalı döşeli ev vereceğini açıkladı.

SİLVİYA PERFORMANSI İLE BÜYÜLEDİ

Yılbaşı eğlencesi için özel hazırlanan pastanın kesilmesinin ardından ünlü oryantal Silviya sahne aldı. Silviya muhteşem performansı ile kendisini izleyenleri adeta büyüledi. Program gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10