Okuma yazmayı öğrendiler

Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada yeni açılan 5 kurs için kayıt işlemlerinin devam ettiği belirtildi. Okuma-Yazma kursuna katılan 10 kursiyerin kursu başarıyla ta

Kapaklı 24.12.2014 18:21:00 0
Okuma yazmayı öğrendiler

KURSLARIMIZA 100’DEN FAZLA KURSİYERİMİZ KATILDI

Kapaklı Halk Eğitimi Müdürlüğü olarak Ağustos ayından bu yana birçok kurs düzenlediklerini ifade eden Kurum Müdürü Osman Günel, “Başta Okuma-Yazma, İş Güvenliği Eğitimi ve Hijyen Eğitimi olmak üzere çok sayıda kurs düzenledik. Bu kurslarımıza 100’den fazla kursiyerimiz katıldı. Kursları başarı ile tamamlayan kursiyerlerimize Başarı Sertifikaları takdim edildi” dedi.

KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR

Son olarak Gitar, Arapça, Bilgisayar Kullanımı, Ahşap Boyama ve İngilizce olmak üzere 5 kurs daha açtıklarını kaydeden Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Osman Günel, “Bu kurslarımız önceki gün itibari ile başladı. Fakat kayıtlarımız devam ediyor. Yakın bir zamanda da yeterli sayıda talep olması halinde Emlakçılık ve Portif Ehliyeti kurslarını da açacağız” diye konuştu.

SERTİFİKALARI TÖRENLE VERİLECEK

Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan Okuma-Yazma kursuna toplam 10 kişinin katıldığını anımsatan Kurum Müdürü Osman Günel, “10 kursiyerimiz de 120 saatlik eğitim sonunda Okuma-Yazma kursunu başarıyla tamamladılar ve okuma yazmayı öğrendiler. 29 Aralık Pazartesi günü düzenlenecek törenle sertifikalarını kendilerine teslim edeceğiz” açıklamalarında bulundu.  

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10