Babayla oğlu masa tenisi ligine hazırlıyor

Çerkezköy 75. Yıl Ortaokulu öğretmeni ve Masa Tenisi Antrenörü İbrahim Sevinç, aynı okulda okuyan oğlu Nurettin Sevinç'i Tekirdağ'da yapılacak olan Yıldızlar Bölgesel Masa Tenisi Ligine haz

24.12.2014 19:02:00 0
Babayla oğlu masa tenisi ligine hazırlıyor

“BAŞARALI OLACAĞIZ”

Çalışmalarını Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda sürdüren baba ve oğlu kategorisinde iyi bir derece almak için iddialı bir şekilde turnuvaya hazırlandıklarını kaydettiler. Pazartesi ve Cuma günleri üçer saat çalışmalara sıkı bir şekilde hazırlandıklarını kaydeden Çerkezköy 75. Yıl Ortaokulu öğretmeni ve Masa Tenisi Antrenörü İbrahim Sevinç “  Lig maçları öncesine kadar hazır hale geleceğiz. Nurettin Sevinç’in müsabakalarda da başarılı olacağını düşünüyorum” dedi.

“ÇALIŞMALARI SIKLAŞTIRACAĞIZ”

Karşılaşmaların zorlu geçeceğini kaydeden İbrahim Sevinç “  Tekirdağ Bölgesel masa tenisi liginde Yıldızlar kategorisinde antrenörlüğünü yaptığım oğlum  Nurettin Sevinç  Tekirdağ Bölgesel Masa tenisi ligi Yıldızlar kategorisine Çerkezköy’ü temsilen katılacaktır. Bu nedenle bu lig müsabakalarında tüm gözler üzerinde olacağından başarılı olması için sıkı bir çalışma sürdürüyoruz. Başarılı olacağına da inanıyorum. Dediğim gibi İbrahim zorlu rakiplerle mücadele edecek. Bu nedenle Nurettin’in başarılı olması için önümüzdeki günlerde çalışma tempomuzu daha da sıklaştıracağız” dedi.

“BAŞARILI OLACAKTIR”

Çerkezköy Gençlik ve Spor  İlçe Müdürü Metin Aysal “Tekirdağ Bölgesel Masa Tenisi Ligi Yıldızlar kategorisinde ilçemizi temsil edecek olan masa tenisçisi Nurettin Sevinç’i Masa Tenisi Antrenörü ilçemiz 75. Yıl öğretim okulu Öğretmeni olan babası İbrahim Sevinç lig müsabakalarına çok iyi bir şekilde hazırlıyor. Sporcumuzun hırsı ise bizleri mutlu ediyor. Ben kendisinin şampiyonada başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10