Başkan Albayrak brifing aldı

Daire başkanlıkları ile brifing toplantılarını sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, son olarak Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı ile Meclis

Tekirdağ 25.12.2014 10:58:00 0
Başkan Albayrak brifing aldı

HİZMETLER BAŞLIYOR

Albayrak, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı Sevim Avcı Yener’den 2014 yılı içinde yapılan çalışmalarla ilgili brifing aldı. 2014 yılı içerisinde başarılı ve sağlam temeller üzerine bir Büyükşehir yapısını oluşturmak için çaba sarf ettiklerini söyleyen Albayrak “Artık 2015 yılı ile birlikte hizmetler başlıyor. Büyükşehirin tüm daire başkanlıklarından kendi hizmet alanları ile ilgili yaptıkları çalışmalar konusunda brifing alıyorum. Bugün Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Tabi deprem konusu çok önemli. İlimiz deprem bölgesinde olan bir kent. Bu anlamda Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı’nın yapacağı çalışmalar ilimiz için büyük önem arz ediyor. Bugün yapılan sunumda gördüm ki kısa sürede önemli yol alınmış. Özellikle kentsel dönüşüm master planının hazırlanması konusunda 2015 yılı ile birlikte çalışmalara başlayacağız” dedi.

BİLGİLER ALDI

2015’in hizmet yağmurunun başladığı yıl olacağını söyleyen Albayrak, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan Deprem ve Zemin İnceleme Şube Müdürlüğü, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Planlama Şube Müdürlüğü yetkililerinden de bilgiler aldı.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10