İlçe Koordinasyon Toplantısı yapıldı

Süleymanpaşa İlçe Kurumları Koordinasyon Toplantısı önceki gün saat 09.30'da Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapıldı.

Süleymanpaşa 26.12.2014 11:22:00 0
İlçe Koordinasyon Toplantısı yapıldı

KAYMAKAM KICIROĞLU BAŞKANLIĞINDA YAPILDI

Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu başkanlığında yapılan toplantıya Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Mercan, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Ömer Faruk Keleş, İlçe Müftüsü Süleyman Yeniçeri, İlçe Tapu Müdürü Ahmet Nazım Ergün, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Ersan Bayraktar, İlçe Yazı İşleri Müdürü İrfan Meta, İlçe Nüfus Müdürü Veysel Aydoğdu, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İlker Demirtaş, Malmüdürü Necati Aksu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünal Mamur, PTT İlçe Müdürü Hatice Atik, İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Aytekin Uluhan, Tredaş Pazarlama ve Satış Müdürü Zeki Çalışkan, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suat aydın ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Murat Sönmez katıldı.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Toplantıda Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri İrfan Ekici, Odanın amacı ve işleyişini anlatarak yapılan işler hakkında bilgiler verdi. İrfan Ekinci, odanın tarihçesi ve görevleri hakkında heyete bilgi verdi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10