Öğrencilerden sürpriz yeni yıl tebriği

Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil KIcıroğlu, Süleymanpaşa Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu 3-D sınıfı öğrencilerini ziyaret etti.

Süleymanpaşa 26.12.2014 11:44:00 0
Öğrencilerden sürpriz yeni yıl tebriği

ÇOK DUYGULANDIM

Okul Müdürü Ömer Çoksezen ile birlikte öğrencileri ziyaret eden Kaymakam Kamil Kıcıroğlu, kendisine yeni yıl tebriği gönderen Selin Ermantaş ve arkadaşlarının yeni yılını kutladı. Postadan gelen el yapımı yılbaşı kartını görünce çok duygulandığını ve hayatta ilk kez tanımadığı birinden böyle sımsıcak bir yılbaşı kutlaması almaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Kıcıroğlu, öğrencinin bu samimi selamını karşılıksız bırakmayarak okulu ziyaret etti.

GÜNLÜK HEDİYE ETTİ

Kıcıroğlu, 3-D sınıfı öğretmenini ve öğrencilerini kutladı. Ayrıca öğrencilere günlük tutmak tavsiyesinde bulunarak onlara birer kalem ve küçük günlük defteri hediye eden Kıcıroğlu öğrencilerin tamamında günlük tutma alışkanlığı olmasından dolayı da memnun olduğu ifade etti. Kaymakam Kamil Kıcıroğlu, TSO İlkokulu 3-D sınıfının bu güzel davranışlarının 2015 yılının çocukça masumiyet, barış, esenlik ve sevgi içinde geçeceğine dair kuvvetli bir işaret olduğuna inandığını söyledi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10