KOBİ ödülleri finalistleri tanıtıldı

Namık Kemal Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi, İŞKUR ve KOSGEB paydaşlığında düzenlenen ve 9 gün süren Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Programı sona erdi.

Tekirdağ 26.12.2014 12:04:00 0
KOBİ ödülleri finalistleri tanıtıldı

TÖREN DÜZENLENDİ

Programın sonunda Rektörlük Konferans Salonu’nda “Girişimcilik Kursu Sertifika Töreni ve 2014 Yılı Türkiye KOBİ Ödülleri Finalistleri Tanıtım Programı” düzenlendi. Girişimcilik özelliklerinin sınanması, iş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizleri, iş planı kavramı ve öğeleri, iş planı öğelerinin pekiştirilmesine yönelik atölye çalışmaları, iş planının yazılması konusunda dikkat edilecek hususların anlatıldığı Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifika törenine NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Tekirdağ Vali Yardımcısı Mahmut Yıldırım, Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürü Tolga Erkan,  Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür V. Ahmet Ünlü, akademisyenler ile kursiyerler katıldı.

KOSGEB’İN ÖNEMİNE DEĞİNDİ

KOSGEB İnsan Kaynakları Daire Başkanı Recep Ali Erdoğan, “Eksiklik noktasında KOSGEB devreye girerek girişimciyi iş planı çerçevesinde desteklemektedir” derken, Tekirdağ Vali Yardımcısı Mahmut Yıldırım da “KOSGEB, sanayiciye yol gösterirken, girişimciyi destekler. “Anadolu Kaplanları” olarak anılan KOBİ’leri destekleyerek dışa bağımlılığı azaltmasına yardım eder” dedi.  Açılış konuşmalarının ardından 2014 Yılı Türkiye KOBİ Ödülleri Finalistleri tanıtıldı. Yılın İhracatçı KOBİ Ödülü Finalisti Disa Otomotiv Genel Koordinatörü Hamdi Arabacı, gerçekleştirdiği sunumda Disa Otomotiv’in başarı öyküsünü anlattı.

47 KİŞİYE SERTİFİKALARI VERİLDİ

Yılın KOBİ Ödülü Finalisti Berkosan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aldıkaçtı, şirketin nasıl bir yol haritası izleyerek hangi noktaya geldiğini aktardı. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Programı’na katkılarından dolayı KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürü Tolga Erkan, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür V. Ahmet Ünlü’ye teşekkür belgesi verilmesinin ardından eğitimlere katılan 47 katılımcıya sertifikaları verildi.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10