Yeni yıla umutla

Çerkezköy Belediyesi Türk Müziği Korosu, 2014 yılının son konserini bu akşam verecek. Şef F.Fahrihan Ünsal yönetiminde "Yeni yıla umutla" isimli konserle sanatseverlerin karşısına çıkacak

Çerkezköy 27.12.2014 11:28:00 0
Yeni yıla umutla

İLK BÖLÜMDE 10 ŞARKI SESLENDİRİLECEK

Konserin bu akşam saat 20.00’da Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nde düzenleneceğini ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, tüm sanatseverleri konsere davet etti. Konser koronun hep bir ağızdan ‘Nihavent peşrevi’ni seslendirmesi ile başlayacak. ‘Göze mi geldim’ şarkısının seslendirilmesinin ardından konser ‘’Aşkımın ilkbaharı’, ‘Gözlerin bir aşk bilmecesi’, ‘Kömür gözün aklım aldı’, ‘Gözlerinin içine başka hayal girmesin’, ‘Ağla gitar’, ‘Aşkım bahardı’, ‘Gözleri aşkla gülen’ ve ‘Çamlıca yolunda’ isimli şarkıların seslendirilmesi ile devam edecek.

2 BÖLÜMDEN OLUŞACAK

Konserin ikinci bölümünde de ‘Gözlerimden yüzün’, ‘Bir ateşim yanarım’, ‘Gülünce gözlerin’, ‘İkici bahar’, ‘Seni ben ellerin’, ‘Söyle bana yağmur gözlüm’, ‘Ne o bensiz edebilir’, ‘Karşıyaka’da İzmir’in gülü’ ve ‘Safalar getirdiniz’ şarkıları seslendirilecek.

SESLER VE SAZLAR

Koroda seslerde Arife Altındağ, Ayşe Buse Karabal, Fatma Aybars, Funda Yalılı, Hülya Taşkın, İnci Yılmaz, Kadriye Uygun, Müzehher Girgin, Naz Erdoğan, Neşe Akay, Nihat Akkaya, Nilgün Sütçüler, Rojda Eryılmaz, Serhat Muştu, Sevda Doğan, Seyhan Gabralı, Şehnaz Tuğran, Tuğba Karabulak, Altan Aldındağ, Bahtiyar Karakaş, Cengiz Özkaran, Engin Özden, Fevzi Canbak, Fikret Puza, Hayrettin Danyeli, Muzaffer Kartal, Nevzat Ş.Duran, Oğuz Gökdemir, Oktay Aybars, Osman Beyazkurt ve Vahdettin Tan yer alırken, kemanda Ayhan Çakır ve Namık Aydın, kanunda Turgut Özüfler ve Levent Gülez, udta Musa Kaya, Ceyhun Taşpınar ve Fatih Sütçüler, mandolinde Hüseyin Yeğen, klarnette İsmail Çetin ve darbukada Halil Kelebek yer alacak.

Çerkezköy Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10