1911 Çerkezköyspor Çorlu Kültür Sultanköyspor'a patladı

Süper Amatör Lig'de 10 hafta karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde Çorlu Kültür Sultanköyspor'u konuk etti. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar çok rahat

29.12.2014 18:03:00 0
1911 Çerkezköyspor Çorlu Kültür Sultanköyspor

Süper Amatör’de 10. Hafta mücadelesinde 1911 Çerkezköyspor rakibi Çorlu Kültür Sultanköyspor’u gole boğdu.

PAZAR GÜNÜ OYNANDI

Süper Amatör Lig’de temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde Çorlu Kültür Sultanköyspor ile karşı karşıya geldi. Pazar günü saat 13.00’de Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanan karşılaşmaya temsilcimiz Muzaffer, Tolga, İsmail, Tuna, Ziya, Oğuz, Bahadır, Onur, Gençağa, Gökhan Küçük ve Ufuk kadrosu ile çıktı. Taraftarının desteği ile maça iyi başlayan temsilcimiz ilk dakikalardan itibaren rakip kaleyi abluka altına aldı. Savunmada hata yapmayan konuk ekip Çorlu Kültür Sultanköyspor ileride kontra ataklarla gol aramaya çalıştı. Karşılaşmanın 15’inci dakikasında Oğuz ile gelişen atakta Gökhan Küçük’ün ortasında Bahadır’ın vuruşu üst direğe çarparak auta çıktı.

1911 ÇERKEZKÖYSPOR YÜKLENDİ

Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran temsilcimiz 21’inci dakikada önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Sağ kanattan Gençağa’nın pası ile Oğuz Kaptan topla buluştu. Oğuz’un ceza sahası içine yaptığı ortayı kaleci tokatladı. Dönen topu iyi takip eden Gökhan Küçük’ün vuruşu defanstan döndü. Yaşanan karambolde son olarak buluşan Ufuk’un vuruşu ile yandan auta çıktı. Rakibi karşısında galibiyet golünü arayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor kalesinde de önemli pozisyonlar gördü. Çorlu Kültür Sultanköyspor karşılaşmanın 29’uncu dakikasında mutlak bir pozisyondan yararlanamadı.

GENÇAĞA TAKIMI RAHATLATTI

Karşılaşmanın 30’uncu dakikasında sağ kanattan Tolga ile etkili gelen 1911 Çerkezköyspor’da topla buluşan Ufuk’un vuruşu auta çıktı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan 1911 Çerkezköyspor arzuladığı gole ise karşılaşmanın 34’üncü dakikasında ulaştı. Sol kanattan kullanılan korner atışında Oğuz’un ortasını rakip defans uzaklaştıramadı. Dönen topu iyi takip eden Gençağa şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek 1911 Çerkezköyspor’u öne geçiren golü kaydetti. Gelen golle birlikte rahatlayan temsilcimiz kalan dakikalarda farkı açmaya çalıştı. 38’inci dakikada Ziya ile gelişen atakta Tuna topla buluştu. Müsait pozisyonda topla ilerleyen Tuna kaleci ile karşı karşıya kaldı. Tuna’nın vuruşunu kaleci kornere çeldi.

OĞUZ FARKI İKİYE ÇIKARDI

Çorlu Kültür Sultanköyspor yeniden 1911 Çerkezköyspor yarı sahasından ceza alanına kadar hızlı şekilde kontra atak yakaladı. Gelişen atakta Çorlu ekibinin ceza alanında yerden sert şutu kaleci Muzaffer’de kaldı.Karşılaşmanın hakemi oynanmamış olarak bir dakika uzatma gösterdi. Gençağa ile başlayan atakta Tuna Oğuz’a mükemmel bir pas gönderdi. Rakip defansın hata yaptığı pozisyonda topla buluşan Oğuz Kaptan sağ çaprazdan şık bir vuruş gerçekleştirerek skoru 2-0 yaptı. İlk devre sonunda gelen golle birlikte temsilcimiz ilk devreyi 2-0 önde tamamladı.

ZİYADAN ŞIK ORTALAR

Karşılaşmanın ilk devresini iki farklı önde tamamlayan 1911 Çerkezköyspor ikinci devreye de etkili başlayan taraf oldu. 47’inci dakikada Gençağa’nın pası  ile hareketlenen Bahadır’ın vuruşu ağlarla buluşurken, karşılaşmanın hakemi pozisyonun ofsayt olduğunu belirleyerek golü iptal etti. 54’üncü dakikada sol kanatta topla buluşan Ziya Bahadır ile verkaça girdi. Seri bir şekilde ceza sahası içine giren Ziya’nın ortasında müsait pozisyonda Ufuk değerlendiremedi. Rakibi karşısında kanatlardan müthiş bir ataklar geliştiren temsilcimiz üçüncü golü ise 60’ıncı dakikada buldu. İkinci devre etkili bir futbol ortaya koyan Ziya Gençağa ile paslaştı. Topla tekrar buluşan Ziya sol kanattan kale içine irdi. Ziya’nın şık ortasında topu bu sefer iyi takip eden Ufuk topu ağlara göndererek skoru da 3-0 yaptı.

BAHADIR’DAN MÜKEMMEL GOL

Oyundan kopan rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor 75’inci dakikada Bahadır ile gol buldu. Fakat karşılaşmanın hakemi pozisyonu ofsayt olarak değerlendirerek golü iptal etti. İki gol kaydetmesine rağmen, golleri ofsayt olan Bahadır bu sefer karşılaşmada golü buldu. 81’inci dakikada Hasan’ın pası ile sol çaprazda topla buluşan Bahadır iki rakip oyuncuyu oyundan ekarte etti. Seri çalımlarla ceza sahası içine giren Bahadır kalecinin bacaklarının arasından topu filelerle buluşturunca fark da dörde çıkmış oldu.

RAKİBİNE BEŞ GOLLE MAĞLUP ETTİ

Rakibi karşısında maçın başından sonunu kadar tek kale bir futbol ortaya koyan 1911 Çerkezköyspor karşısında konuk ekip Çorlu Kültür Sultanköyspor ise varlık gösteremedi. Rakibi karşısında savunmada önemli bir pozisyon rakibine göstermeyen temsilcimiz son dakikalarda da farkı beşe çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Gürer şık bir vuruş ile maçın skorunu da tayin etmiş oldu. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada 1911 Çerkezköyspor’un 5-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

19 PUANA YÜKSELDİ

Karşılaşmanın ardından 1911Çerkezköyspor’lu oyuncular galibiyetin sevincini kendilerini her maç desteklemeye gelen taraftarları ile paylaştı. Sezonun en farklı galibiyetini elde eden 1911 Çerkezköyspor puanını 19 yaparken, Çorlu Kültür Sultanköyspor ise üç puanda kaldı.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10