Kaplan, ilçeleri ziyaret ediyor

İlçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan kongrelerini tamamlayan ilçe teşkilat yönetimlerine "hayırlı olsun" ziyaretinde bulunuyor. İ

Tekirdağ 30.12.2014 17:58:00 0
Kaplan, ilçeleri ziyaret ediyor

İLÇELERİ ZİYARET ETTİ

Önümüzdeki genel seçimlerin üniter yapının devamı ya da federatif yapıya geçişin oylanacağını belirten Kaplan “Milliyetçi Hareket Partisi siyasi partidir, siyasi partilerin tek amacı da oylarını yükseltmektir. Bizlere soruyorlar PKK şunu yaptı siz neredesiniz, ayrılıkçı güçler heykelimizi yıktı meydanlarda yoksunuz. Ben de cevaben diyorum ki, sandığa gelince bizleri pas geçip diğer partilere oy veriyorsunuz madem bunları görmek istemiyorsunuz MHP'ye oy verin biz de bunları def edelim. Bizler sokak hareketlerinin bedelini 80 darbesiyle fazlasıyla ödedik. Bizleri provoke edemeyecekler, bizler bu devletin kolluk gücü değiliz. Önümüzdeki seçimlerde MHP tek başına iktidar olmak zorundadır, eğer bu yetkiyi halkımız bize vermezse Cumhurbaşkanının ve Hükümetin açıkça dile getirdiği, saklamadığı Başkanlık sistemi gelecektir. Üniter yapımız ortadan kalkacak, karşımıza sözde Kürdistan Özerk bölgesi ve devamında tam bağımsız bir Kürdistan çıkacaktır” dedi.

HAYRABOLU’YU DA ZİYARET ETTİ

Malkara ziyaretinin ardından heyet halinde Hayrabolu ilçe başkanlığına geçen Enez Kaplan ve yönetimi, ilçe başkanı Aleaddin Özgül ve yönetimi tarafından karşılandı. İlçe başkanlığında yapılan toplantıda İl başkanı Enez Kaplan yeni yönetimi tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi. İlçe ziyaretleri Çerkezköy, Kapaklı, Saray, Ergene, Muratlı, Çorlu ve son olarak Marmaraereğlisi ile devam edecek.

Çerkezköy Haber 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10