Süper Lig'de 11.hafta zorlu karşılaşmalar oynanacak

Süper Amatör Lig'de 11.hafta oynanacak karşılaşmaların ardından tamamlanacak. Haftanın en önemli karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor deplasmanda Çorlu Gençlerbirliğispor'a ko

2.01.2015 16:05:00 0
Süper Lig

Süper Amatör Ligde mücadele eden temsilcilerimiz Çerkezköyspor ve 1911 Çerkezköyspor hafta sonunda çok zorlu karşılaşmalara çıkacaklar.

GENÇLERBİRLİĞİSPOR’A KONUK OLACAK

Haftaya 19 puanla dördüncü sırada giren temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor Pazar günü sezonun en zorlu deplasmanında Çorlu Gençlerbirliğispor’a konuk olacak. 1911 Çerkezköyspor yarın oynayacağı Çorlu Gençlerbirliğispor maçının hazırlıklarına Pazartesi günü yaptığı ilk antrenman ile başladı. Hazırlıklarını hafta boyunca moralli bir şekilde sürdüren 1911 Çerkezköyspor bugün yapacağı son antrenmanın ardından Çorlu Gençlerbirliğispor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

''GALİBİYETTEN BAŞKA DÜŞÜNCEMİZ YOK''

1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Suat Akdereli Çorlu Gençlerbirliğispor karşısında mutlak üç puan parolası ile mücadele edeceklerini galibiyetten başka düşüncelerinin olmadığını söyledi. Ligde şampiyonluk yolunda önemli bir deplasmana çıkacaklarını kaydeden Akdereli “ Rakibimiz ile aynı puana sahibiz. Ligin ilk devresinin son karşılaşmasında şampiyonluğun iddialı ekibi ile deplasmanda mücadele edeceğiz. Çorlu Gençlerbirliğispor karşılaşması  da zor bir karşılaşma olacak. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılıp, zirve yarışını sürdürmemiz gerekiyor. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. İnşallah Çorlu’dan taraftarımıza üç puan hediye edeceğiz” dedi.

13.00’DE ÇORLU’DA OYNANACAK

Çorlu Gençlerbirliğispor ile 1911 Çerkezköyspor Pazar günü Çorlu General Basri Saran Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

EVİNDE LİDERİ KONUK EDECEK

Bu sezon ligde istediği sonuçları alamayan Çerkezköyspor ise hafta sonunda evinde lider Çorluspor 1947’yi konuk edecek. Bir önceki haftayı bay olarak geçen temsilcimiz hazırlıklarını iki haftadır sürdürüyor. Karşılaşmadan galibiyet ile ayrılarak rakipleri ile arasında puan farkını indirmeye çalışacak olan Çerkezköyspor’da tek hedef galibiyet. Temsilcimiz Çerkezköyspor ligde üç galibiyet bir beraberlik ve dört yenilgi alarak on puanla yedinci sırada yer alıyor.

''SAHA AVANTAJIMIIZ KULLANMAYA ÇALIŞACAĞIZ''

Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz lider Çorluspor 1947 karşısında ellerinden gelen mücadelenin en iyisini sergileyeceklerini ifade etti. Korkmaz, kendi sahalarında mücadele edecek olmanın avantajını kullanmaya çalışacaklarını belirterek “ İyi bir ekibimiz var. Geçtiğimiz haftayı takım olarak bay tamamladık. Bu hafta ise ligin en iddialı ekiplerinden Çorluspor 1947’yi konuk edeceğiz. Rakibimiz karşısında kazanmak için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Gerçekten çok zor bir karşılaşma olacak. Taraftarımızı da bu zorlu karşılaşmaya davet ediyoruz” dedi.

13.00’DE BAŞLAYACAK

Çerkezköyspor ile 1947 Çerkezköyspor Mustafa Uğraş Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

KAPAKLIDA DERBİ HEYECANI

Kapaklı derbisinde ise Kapaklıspor ile Sitespor karşı karşıya gelecek. Kapaklıspor  ligde oynadığı dokuz karşılaşmada dört galibiyet ve beş yenilgi alarak 12 puanla altıncı sırada bulunurken, Sitespor ise oynadığı sekiz karşılaşmada iki galibiyet, üç beraberlik ve üç yenilgi ile dokuz puanla sekizinci sırada yer alıyor. Öte yandan karşılaşma öncesi ise Sitespor ve Kapaklıspor yöneticileri ve teknik heyeti barış mesajları verdiler. Kapaklıspor ile Sitespor Pazar günü Kapaklı Sahası’nda karşı karşıya gelecekler. Zorlu karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

MALKARA BAY

Malkara Belediyespor’un bay geçtiği haftada Ergene Belediyespor evinde Muratlı Belediyespor’u konuk edecek. Ergene Belediyespor bir galibiyet ve sekiz mağlubiyet ile üç puanla onuncu sırada yer alırken, Muratlı Belediyespor ise dört galibiyet iki beraberlik ve üç yenilgi ile ondört puanla dördüncü sırada yer alıyor. Çorlu Kültür Sultanköyspor ise Karadeniz Gençlikspor’un ligden düşmesi nedeniyle haftayı üç puan ile tamamlayacak.

PUAN DURUMU

1-Çorluspor 1947 21

2-Malkara Belediyespor 20

3-Çorlu Gençlerbirliğispor 19

4-1911 Çerkezköyspor 19

5-Muratlı Belediyespor 14

6-Kapaklıspor 12

7-Çerkezköyspor 10

8-Sitespor 9

9-Karadeniz Gençlikspor 7

10-Çorlu Kültür Sultanköyspor 3

11-Ergene Belediyespor 3

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10