Filizler çınarlarıyla buluştu

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu tarafından bu yıl 7.'si düzenlenen "Filizler Çınarlarıyla Buluşuyor" programı kapsamında yüksekokul öğrencileri, 2015'i Ã?

Çerkezköy 2.01.2015 16:12:00 0
Filizler çınarlarıyla buluştu

BU YIL 7.’Sİ DÜZENLENDİ

Önceki akşam Çorlu Huzurevi’nde saat 19.00’da düzenlenen programa NKÜ Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç.Dr. Ercan Buluş ve Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Dr. Recep Çalışkan ile ÇEMYO Öğretim Görevlileri de katıldı. Eğlence ÇEMYO öğrencilerinden oluşan Türk Halk Müziği Korosu’nun seslendirdiği türkülerle başladı. Eğlence aynı zamanda yüksekokul eski öğrencisi olan müzisyen Tufan Oğuz ve orkestrasının seslendirdiği şarkılarla zirveye çıkarken, huzurevi sakinleri hareketli parçalar eşliğinde öğrencilerle dans edip halaylar çekti.

ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA DA SÜRECEK

Huzurevinde kalan 87 yaşındaki Ramazan Akdemir, seslendirdiği ‘Leyla’ ve ‘Sarı Gelin’ türküleri ile beğeni toplarken, 67 yaşındaki Fikriye Küçükçayır ise okuduğu ‘ihtiyar Olunca’ isimli şiir ile beğeni topladı. Çerkezköy Meslek Yüksekokul Müdürü Ercan Buluş, programda yaptığı konuşmada  geleneksel hale getirdikleri bu programı, önümüzdeki yıllarda da sürdüreceklerini belirtti.

RUH HEP GENÇ KALIR

Huzurevi sakinlerine ‘tecrübeli gençler’ sözleri ile hitap eden Buluş “Çünkü, yaşlanan bedendir, ruh hep genç kalır” dedi. Programda Huzurevi’nde kalan 68 çınar için 68 öğrenci görev aldı.  Program, canlı müzik eşliğinde zaman zaman duygulandıran türküler, zaman zaman da neşelendiren şarkılarla sona erdi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10