TREDAŞ'tan kesinti açıklaması

TREDAŞ'tan yapılan açıklamada Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında, Çerkezköy, Saray ve Kapaklı hattında yaşanan elektrik kesintileri ile yapılan çalışmalar hakkın

Çerkezköy 4.01.2015 15:32:00 0
TREDAŞ

40 KİŞİLİK EKİP MÜDAHALE EDİYOR

Son günlerde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle iletken kopukları, kuvvetli fırtınaya bağlı direk yıkılması, buzdan dolayı araçların elektrik iletim direklerine çarpması gibi nedenlerden birçok arızanın meydana geldiği açıklamada “Meydana gelen elektrik kesintileri ile ilgili Çerkezköy İşletme Müdürlüğümüze bağlı 40 kişilik saha personeli, arızanın meydana geldiği anlardan itibaren ivedilikle müdahalelerini yapmaktadır” denildi.

BİNİN ÜZERİNDE ARIZA GİDERİLDİ

Ancak, özellikle kırsal kesimlerde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yolların trafiğe kapalı olmasının ekiplerin arızaya müdahale etmesini geciktirdiği ifade edilen açıklamada “Çerkezköy-Kapaklı hattında 6 ekip, Saray için ise 3 ekip 24 saat esasına dayalı olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Şu ana kadar kayıtlarımıza göre sadece Çerkezköy-Kapaklı-Saray ilçelerinde 1000’in üzerinde arıza, ekiplerimizin müdahalesi ile giderilmiştir. Ayrıca, ALO 186 Çağrı Merkezimize yapılan yoğun arama nedeniyle hatlarda sorun meydana gelmiş, vatandaşlarımız çağrı merkezimize ulaşmakta güçlük çekmiştir. Vatandaşlarımıza sürekli ve kesintisiz hizmet için çalışmalarımız Trakya genelinde devam etmektedir” denildi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10