Trakya Gazeteciler Derneği kongresi yapıldı

Trakya Gazeteciler Derneği (TGD) Kongresi Pazar günü saat 14.00'da Edirne'de yapıldı. Kongrede Divan Başkanlığına Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Karakaş seç

Bölgede Gündem 5.01.2015 11:06:00 0
Trakya Gazeteciler Derneği kongresi yapıldı

GÜVEN TAZELEDİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra faaliyet, mali, denetleme raporları okunduktan sonra geçmiş yönetim ibra edildi. Tahmini bütçenin okunup kabulünden sonra seçimlere geçilirken, Mevcut Başkan Orhan Doğan’ın tek listesi ile gidilen seçimlerde Doğan güven tazeledi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Orhan Doğan başkanlığındaki yönetimde Adnan Karakaya, Engin Özmen, Cengizhan Aktan, Bora Dandinoğlu, Metin Karakuş, Kadri Kılıç, Tamer Yavuz, Hülya Karakuş, Recep Dural ve Gökhan Zobar yer aldı.

FEDERASYON DELEGELERİ DE SEÇİLDİ

Denetim kurulu asil üyeliklerine Mutlu Akbaşak, Murat Top ve Salih Baran seçilirken, Onur kurulu asil üyeliklerine de Şaban Kardeş, Erdal Özcan, Hüsnü Saçkesen, Emre Sedef ve Mehmet Yirun seçildi. Balotaj Kurulu Üyeliklerine Seyide Esen, Harun Aker, Yavuz Göktaş, Cemile Liman ve Hasan Boyacıoğlu seçilirken, federasyon asıl delegeliğine de Orhan Doğan, Adnan Karakaya, İsmail Pirinçi ve Şaban Kardeş seçildi.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10