TSO üyeleri elektriği indirimli tüketecek

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ile TREPAŞ arasında oda üyelerinin elektriği indirimli kullanmasına yönelik protokol imzalandı. Protokol kapsamında TSO üyesi ticarethaneler, Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (

Tekirdağ 9.01.2015 14:47:00 0
TSO üyeleri elektriği indirimli tüketecek

BÜYÜK KATKILAR SAĞLAYACAK

TREPAŞ Satış ve Piyasa İşlemleri Müdürü Taylan Genç, “Tekirdağ TSO ile yapılan anlaşma her iki taraf için de memnuniyet verici. Sunulan indirimin piyasa koşullarına göre oldukça avantajlı bir oran” dedi. Aylık ortalama 147 TL elektrik faturası ödeyen mesken, ticarethane ve sanayi aboneliklerinin Serbest Tüketici (ST) olarak elektriği indirimli alabilmek için TREPAŞ Müşteri Merkezleri’ne geldiğini belirten Genç, Müşteri Merkezlerine gelemeyen abonelere de 444 88 35 numaralı Çağrı Merkezi numarasından yardımcı olduklarının altını çizdi.

PROTOKOL İMZALANDI

Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay da “Bölgenin en önemli elektrik perakende şirketi TREPAŞ ile anlaşma yapmamız oda üyelerine büyük katkı sağlayacak. TREPAŞ ile Tekirdağ TSO’nun geçmişe dönük güçlü bağları var” dedi.  İmza törenine, TREPAŞ Perakende Hizmetleri Yöneticisi Zeki Çalışkan, TREPAŞ Kurumsal Satış ve Pazarlama Uzmanı Nail Ürkmez, Tekirdağ TSO Genel Sekreteri İrfan Ekici ile Tekirdağ TSO yöneticileri katıldı.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10