Dumanlar: Ben yanlış yapmadım

Çerkezköy Belediye Meclisi'nin Ocak Ayı Olağan Toplantısı'nın ilk oturumunda 14 oyla Denetim Komisyonu'na seçilen ve partisinin ilçe teşkilatı tarafından grup kararına uymamakla suçlanan AK P

Çerkezköy 9.01.2015 16:25:00 0
Dumanlar: Ben yanlış yapmadım

AK PARTİ İL DİSİPLİN KURULU’NA SEVK EDİLDİ

Çerkezköy Belediyesi’nin 5 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilen Meclis Toplantısı’nda yapılan Denetim Komisyonu seçiminde Ak Parti Grubu Seyithan Caferoğlu ve Mehmet Soyhan’ı aday göstermiş, fakat yapılan oylama sonucu 12 AK Partilinin bulunduğu toplantıda Şükrü Dumanlar 14 oy alarak Denetim Komisyonu’na seçilmişti. Bu durum AK Parti İlçe Yönetimi tarafından grup kararına uymamak olarak değerlendirildi ve Şükrü Dumanlar AK Parti İl Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

AÇIK KAPI BIRAKTI

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Şükrü Dumanlar ise, “Ben yanlış bir şey yapmadım. O seçimde CHP grubundan yalnız bana değil, diğer arkadaşlarıma da oy çıktı. İlçe Yönetimi tarafından da savunmam için herhangi bir çağrı gelmedi” diye konuştu. Dumanlar, “AK Parti İl Disiplin Kurulu’ndan aleyhinize karar çıkması halinde CHP’ye geçecek misiniz” sorusunu ise “Onu o zaman değerlendireceğim” diye cevaplayarak adeta açık kapı bıraktı. 

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10