Meral: Gazetecilik kutsal bir meslek

MHP Tekirdağ İl Başkan Adayı Yunus Meral, 10 Ocak Çalışan gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada gazetecilerin gününü kutladı.

Tekirdağ 9.01.2015 16:32:00 0
Meral: Gazetecilik kutsal bir meslek

GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Meral, gazetecilerin toplumun ortak sesi olduğunu dile getirerek “asın, millet olarak bizlerin ortak sesidir. Milletin aydınlanmasında ve bilinçlenmesinde görev yapan bu kıymetli meslek mensubu kardeşlerimizin 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü'nü en kalbi hislerimle kutlar; mutluluk, başarı, sağlık ve esenlikler dilerim” dedi. Gazeteciliğin kutsal bir meslek olduğunu dile getiren Meral “Gazeteciler, bizlerden alınan bilgileri halka aktarmak konusunda önemli bir noktada bulunuyorlar.  Gerçekten zor şartlar altında çalışıyorlar. Kar demeden kış demeden en doğru ve en güncel haberi halka ulaştırmak için gecelerini gündüzlerine katıyorlar. O yüzden yılda bir kez de olsa böyle anlamlı bir günün kutlanıyor olması bizleri de mutlu ediyor” dedi.

ÖZLÜK HAKLARI YOK EDİLİYOR

 İçinde bulunduğumuz şartlarda gazetecilerin özlük haklarının giderek yok edildiğini ifade eden Meral “Gazetecilerin sansür altında çalışmaya zorlanmaları, basın üzerinden oynanan oyunlar bizleri son derece üzmektedir. İnşallah milliyetçi hareket partisinin iktidar olacağı 2015 seçimlerinden sonra, basınımız gerçek değerini görecek, gazetecilerimiz hür ve demokratik bir zeminde görevlerini yürütme imkanları bulacaktır” dedi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10