'Yaşamayı Seviyorum, Köyümü Güzelleştiriyorum'

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'in başkanlığında, Edirne İl Özel İdaresi koordinatörlüğünde, kırsal alanda görüntü kirliliğinin azaltılmasını, sosyal yaşam seviyesinin yükseltilmesin

Bölgede Gündem 11.01.2015 16:14:00 0

KÖYLER SEÇİLECEK

Proje kapsamında, merkez ve ilçelerde bulunan köylerin, oluşturulacak komisyon tarafından oylanacağı ve dereceye giren köylere ödüllerinin, 5 Haziran Çevre Günü’nde verileceği ifade edildi. Projesi kapsamında Edirne İl Özel İdaresi ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü personellerinden oluşan değerlendirme komisyonu ile merkez ve ilçe kaymakamlıklarından çalışma grupları oluşturularak, Ocak ayı itibariyle merkezde ve ilçe kaymakamlıklarında proje tanıtım toplantıları yapılacak.

ÖDÜLLER HAZİRANDA VERİLECEK

Proje tanıtım toplantılarının sonucunda, çalışma grupları, köy muhtarları ve köy halkı ile ortaklaşa çalışmalar yapılacağı belirtilirken, “Yaşamayı Seviyorum, Köyümü Güzelleştiriyorum projesi kapsamında merkezde oluşturulan değerlendirme komisyonu tarafından merkez ve ilçe köylerinden her birinde 1., 2., 3. ve ayrıca mansiyon sahipleri belirlenecek. Değerlendirme komisyonu tarafından belirlenen ödül alacak köylere, ödülleri 5 Haziran Çevre Günü'nde düzenlenecek tören ile teslim edilecek” bilgisi verildi.

İHA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10