Çalışan Gazeteciler Günü'nü unutmadılar

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumartesi günü gazetemize çiçek göndererek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Çerkezköy 11.01.2015 16:41:00 0
Çalışan Gazeteciler Günü

AKAY ÇİÇEK GÖNDERDİ

Gazetecilerin zor bir görevi ifa ettiğini ifade eden Başkan Akay, tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Çerkezköy Haber Gazetesi’ni ziyaret ederek gazetecileri kutladı.

 

 

ORTA DA KUTLADI

TESKİ Genel Müdürü Halim Orta da Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecilere kutlama mesajı gönderdi. Basın çalışanlarının, iletişim sektörünün zaman mefhumu gözetmeksizin, doğru habere ulaşmak ve haberi ulaştırmak için her koşulda ter döken kahramanlar olduğunu söyleyen Orta “Bir yandan halkın müşterek sesini dile getirerek kurum ve kuruluşları sistem körlüğünden kurtaran, diğer yandan ise kamuoyu oluşturmada etkin rol oynayan basın mensuplarını Hasan Tahsin'in torunlarını, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle canı gönülden kutluyorum” dedi.

 

 

ÇİÇEKLİ VE PASTALI KUTLAMA

Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan ve Uğur Dershanesi de çiçek göndererek gazeteciler gününü kutladı. Çerkezköy Belediye Eski Başkanı Mehmet Uz da Çerkezköy Haber Gazetesi’ni ziyaret eden 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Özel Gülerçin Koleji, Pera Pastanesi ve Yağmur Turizm 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü pasta ile kutlarken, AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Eski Başkanı Mehmet Can Danyeli de Çerkezköy Haber Gazetesi’ni ziyaret ederek gazetecileri kutladı.

MHP’DEN ZİYARET

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, gazetemizi arayarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarken, Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel de yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. Gazetecilerin zor bir görevi ifa ettiğini ifade eden Başkan Önsel “Yağmur, çamur, soğuk demeden her koşulda vazifelerini yerine getirmeye çalışan gazeteci kardeşlerimizi yürekten kutluyor, hak ettikleri değeri buldukları nice yıllar dilerim” dedi. Pek çok kurum ve kuruluş temsilcisi de gazetemizi telefonla arayarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10