Uluç ailesinin acı günü

Çerkezköy'ün ilk İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uluç'un eşi, Halk Eğitimi Merkezi Emekli Sekreteri Ekrem Uluç ve MHP Çerkezköy İlçe Eski Başkan Yardımcısı Ali Uluç'u

Çerkezköy 11.01.2015 16:49:00 0
Uluç ailesinin acı günü
SON YOLCULUĞUNDA YALNIZ BIRAKMADILAR

Merhum Zehra Uluç için dün Merkez Osmanlı camiinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Meclis Üyeleri Nihat Mıstık, Uğur Erem, Necmettin Çınar, Ali Dede, CHP Çerkezköy İlçe  Başkanı Birol Öztürk, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Eski Müdürü H. Güngör Gökçe, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Eski Müdürü Ali Günal Kahramanoğlu, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, CHP Çerkezköy İlçe Eski Başkanlarından Halit Tokuç, öğretmenler, esnaf, kamu kurum ve kuruluşları yöneticileri, AK Parti Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Sait Yazı, İl Genel Meclisi Eski Başkanı Halil Çelik, AK Parti Çerkezköy İlçe Dış İlişkiler Birim Başkanı Hasan Karaca, Çerkezköy Belediyesi eski meclis üyeleri, Uluç ailesinin yakınları ile eş ve dostları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Merhum Zehra Uluç, kılınan cenaze namazı sonrası İstasyon Mezarlığı’nda Aile Kabristanına göz yaşları arasında dualarla defnedildi. 2 erkek ve bir kız çocuk annesi olan Merhum Zehra Uluç  4 torun sahibiydi. Çerkezköy’ün ilk Milli Eğitim Müdürü olan Mehmet Uluç  taziyeleri çocukları Ekrem ve Ali Uluç ile birlikte kabul etti.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10