CHP'li gençlerden basına kahvaltılı kutlama

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, Çerkezköy'de görev yapan gazeteciler için kahvaltı düzenledi.

Çerkezköy 11.01.2015 17:50:00 0
CHP
KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

Dün saat 10.00’da Cafe Roma’da düzenlenen kahvaltıya Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, ilçe yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları üyeleri ile basın mensupları katıldı.

KALEM VE AJANDA HEDİYE ETTİLER

Kahvaltının ardından konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Basın mensuplarının çok önemli bir görev üstlendiğini ve 7 gün 24 saat aralıksız çalıştığını kaydeden Öztürk “Bu önemli günde sizleri ağırlamak istedik. Bizlerle yatıp bizlerle kalkıyorsunuz. Parti olarak ilçe merkezinde yaptığımız çalışmaları ulusal basın görmüyor. Ama sizler yerel basın olarak çalışmalarımızı bire bir vatandaşlarımıza ulaştırıyorsunuz. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. Başkan Öztürk konuşmasının ardından CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ile birlikte günün anısına basın mensuplarına isimlerinin yazılı olduğu kalem ve ajanda hediye etti. Toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.

 

 

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10