Kurumsallaşma Eğitimleri başladı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Proje Geliştirme Birimi tarafından Trakya Kalkınma Ajansı Destek Programı'na sunulan ve kabul edilen proje kapsamında, kurumsallaşma eğitimi veriliyor.

Çerkezköy 12.01.2015 21:21:00 0
Kurumsallaşma Eğitimleri başladı

HEM KALİTELİ HEM ÜCRETSİZ EĞİTİM

ÇTSO yönetimi ve personeline yönelik düzenlenen eğitimin ilki hafta sonu düzenlendi. Eğitimin ikinci bölümü de 24-25 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Trakya Kalkınma Ajansı tarafından onaylanan ilk projelerinin ‘Kurumsallaşma Eğitimleri’ olduğunu ifade etti. 2014-2017 için hazırladıkları Stratejik Planda da yer alan ve kurumsallaşma adına kendilerine yol gösterecek olan bu proje ile odanın hem kaliteli hem de ücretsiz olarak kurumsallaşma eğitimleri alabileceğini ifade eden Kozuva, “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO), hizmet kalitesinin daha da artması amacıyla sürdürdüğü çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor” dedi.

 

 

YÖNETİŞİM VE KURUM KÜLTÜRÜ ÜZERİNDE DURULDU   

Eğitimin ilk bölümünde eğitimler Sektora İş Çözümleri Eğitim ve Danışmanlık Eğitmen Serkan Usta tarafından verildi. Yönetişim ve Kurum Kültürü konularının üzerinde durulduğu eğitime ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile oda personelleri katıldı.

GÜN BOYU DEVAM ETTİ

Saat 10.00 – 17.00 saatleri arasında düzenlenen eğitimin ilk gününde, Yönetim ve Yönetişim, Yönetişimde Paydaş Teorisi, Yönetişimin Tarihsel Gelişimi, Kamu Yönetişimi, İyi Yönetişim, İyi Yönetişimin Temel İlkeleri, Katılımlı Yönetim İçin Gerekli Asgari Koşullar ve Katılımlı Yönetimin Yararları başlıkları anlatıldı. Pazar günkü eğitimde ise Kurum Kültürü üzerinde durulurken, Kurum Kültürü Kavramı, Kurum Kültürü Özellikleri, Kurum Kültürü Türleri, Kurum Kültürü Boyutları, Kurum Kültürü Modelleri, Kurum Kültürü Önemi ve İşlevleri, Kurum Kültürü Sınıflandırılması, Kurum Kültürü ve Yapı İlişkisi, Kurum Kültürü Nasıl Korunur? Kurum Kültürünün Değiştirilmesinde Kullanılan Yöntemler, Kurum Kültürü Oluşmasında Kurum içi Halkla İlişkiler Kullanımı konuları masaya yatırıldı.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10