Çerkezköyspor Sitespor'a patladı 5-1

Tekirdağ Süper Amatör Lig erteleme karşılaşmasında Çerkezköyspor evinde Sitespor'u konuk etti. Maça mükemmel bir başlangıç yapan Çerkezköyspor beş oyuncusundan eksik Sitespor karşısında

12.01.2015 21:27:00 0
Çerkezköyspor Sitespor

Süper Amatör Lig’de çıkış arayan Çerkezköyspor erteleme karşılaşmasında Sitespor’u gole boğdu.

PAZAR GÜNÜ OYNANDI

Pazar günü saat 13.00’de Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanan karşılaşmaya Çerkezköyspor Murat Gümüş(**), Hilmican Taşdemir(**), Emre Yazgın(**), Tahir Balpınar(***), Abdi Karataş(**), Engin Doğan(***), Uğur Kamkupan(***), Melih Mutluer(***), Muharrem Öz(***), Serkan Akyüz(***), Mehmet Narin(****) ilk onbiri ile çıkarken, Sitespor ise Yusuf Turan(*), Onur Atik(*), Semih Çelik(**), Mert Üstüntanır(*) Fevzi Altan(**), Kadir Sağlam(*), Tolga Şen(**), Fırat Aşık(*), Mustafa Dündar(**), Naim Pirinç(*), Mert Aslanalp(*) ilk onbiri ile çıktı.

ÇERKEZKÖYSPOR GOLÜ ERKEN BULDU

Karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Çerkezköyspor golü de karşılaşmanın 2’inci dakikasında buldu. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede sağlı sollu ataklar geliştiren Çerkezköyspor’da Melih topla buluştu. Melih’in ceza sahası içine yaptığı ortayı iyi takip eden Engin şık bir kafa vuruşu ile topu ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı. Gelen golle birlikte rahatlayan Çerkezköyspor kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi.

FARK İKİYE ÇIKTI 

Savunmada çıkmakta sorun yaşayan Sitespor bu dakikalarda sık sık hatalar yaptı. Ataklarını devam ettiren Çerkezköyspor 5’inci dakikada farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta Muharrem’in ortasına iyi yükselen savunma oyuncusu Tahir şık bir kafa vuruşu ile farkı ikiye çıkardı. Golün ardından hakeme itirazda bulunan Sitespor’da Onur Atik ve Kadir Sağlam sarı kart ile cezalandırıldı. İki savunma hatasıyla kalesinde iki gol gören Sitespor kalan dakikalarda farkı bire indirmeye çalıştı.

SAĞ KANATTAN ETKİLİ OLDU

Karşılaşmanın sekizinci dakikasında sağ kanatta topla buluşan Muharrem’in ortasında Mehmet Narin kale önünde dokunamadı. Karşılaşmanın 10 dakikasında rakibi karşısında varlık gösteremeyen Sitespor ilerleyen bölümlere doğru rakip kalede pozisyonlar buldu. 14’üncü dakikada ceza sahası içinde yaşanan karambolde Çerkezköyspor savunması topu uzaklaştırdı. Ceza sahası içinde topla buluşan Mert’in vuruşu savunma oyuncusu Tahir’in eline çarptı. Karşılaşmanın hakemi ise tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Mustafa kalecinin uzanamayacağı köşeye penaltı vuruşunu gerçekleştirerek farkı bire indirdi.

MEHMET NARİN AFFETMEDİ

Ağırlaşan zeminde iki takım oyuncuları zaman zaman zor anlar yaşadılar. 20’inci dakikada Çerkezköyspor farkı tekrar ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta Uğur’un pası ile topla buluşan golcü oyuncu Mehmet Narin ceza sahası içinden sert bir vuruş ile skoru 3-1 yaptı. Sitespor’da hatalı goller yiyen kaleci Yusuf Turan oyundan çıkarken yerine ise Rahmi Yeşil dahil oldu. Rakibi karşısında tek kale futbol ortaya koyan Çerkezköyspor ataklarını sürdürdü. 27’inci dakikada Mehmet Narin iki rakip oyuncuyu oyundan düşürdü. Seri çalımlarla kaleci ile karşı karşıya kalan Narin’in vuruşu direkten döndü.

SERKAN’DAN ŞIK GOL

Orta alandan hızlı çıkarak pozisyonlar bulmaya çalışan Sitespor ikinci gole çok yaklaştı. 33’üncü dakikada topla buluşan Fevzi’nin ara pasında golün sahibi Mustafa topla buluştu. Mustafa’nın sağ çaprazdan gerçekleştirdiği sert vuruş ise kale direğini sıyırarak auta çıktı. 35’inci dakikada ise gelişen Sitespor atağında Tolga Şen’in vuruşu ise üstten auta çıktı. Sitespor rakibi karşısında farkı indirmeye çalışırken kalesinde dördüncü golü gördü. 39’uncu dakikada sağ kanattan gelişen Çerkezköyspor atağında topla buluşan tecrübeli ayak Serkan Akyüz seri çalımlarla ceza sahası içine girdi. Çaprazdan mükemmel bir vuruş gerçekleştiren Serkan takımının dördüncü golünü kaydetti.

İLK DEVREDEN ALTI GOL ÇIKTI

Rakibi karşısında 40 dakikada dört gol bulan Çerkezköyspor kalan dakikalarda goller bulmaya devam etti. Sitespor ise savunmada sık sık hata yaparak oyun disiplininden koptu. 41’inci dakikada Muharrem’in kullandığı korner atışında Engin’in pasını düzeltip vuran Mehmet Narin kendisinin ikinci takımının ise beşinci golünü attı. Tek kale bir futbol ortaya koyan Çerkezköyspor altıncı golü aradı. 43’üncü dakikada sağ kanattan gelişen atakta Serkan ile ara pasına giren Abdi’nin vuruşunu kaleci Rahmi yumruklayarak kornere gönderdi. Muharrem’in kullandığı korner atışında Tahir bomboş pozisyonda topa dokunamadı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Çerkezköyspor’un 5-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

SİTESPOR İYİ BAŞLADI

Karşılaşmanın ilk devresinde etkisiz bir futbol ortaya koyan konuk ekip Sitespor ikinci devre ise rakibi karşısında cesur bir futbol sergiledi. 50.dakikada Çerkezköyspor serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Serkan’ın vuruşu kaleci Rahmi’den döndü. Bomboş pozisyonda Muharrem zor olanı başararak topu auta gönderdi. 52’inci dakikada Mert sağ kanattan seri çalımlarla rakiplerini oyundan düşürdü. Sağ çaprazdan ilerleyen Mert’in vuruşunda savunma araya girerek topu kornere gönderdi. 54’üncü dakikada ise Mehmet Narin karşılaşmanın hakeminden sarı kart gördü.

13 PUANA YÜKSELDİ

 Rakibine sert müdahalede bulunan Emre Çerkezköyspor’da 70’inci dakikada sarı kart gördü. Ağırlaşan zeminde iki takım oyuncuları top kontrolü yapmakta zorlandı. Sitespor’da Onur’un yerine Olcay dahil oldu. 73’üncü dakikada ise gelişen Sitespor atağında Mustafa’nın yerden sert vuruşu auta çıktı. 82’inci dakikada sol kanattan gelişen atakta defasın arkasına iyi sarkan Fevzi topu ağlara gönderdi. Karşılaşmanın hakemi ise pozisyonun ofsayt olduğunu ifade ederek golü iptal etti. Çerkezköyspor’da 84’üncü dakikada Melih’in yerine genç oyuncu Cengiz oyuna dahil oldu. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköyspor’un 5-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Çerkezköyspor bu galibiyet ile puanını 13 yaparken, Sitespor ise 10 puanda kaldı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10