Öge: Amacımız sadece hizmet

AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi, dün saat 15.30'da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Çerkezköy 13.01.2015 16:41:00 0
Öge: Amacımız sadece hizmet
AK PARTİ ÇTSO’YU ZİYARET ETTİ

AK Partilileri ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Taşdelen, Murat Seymen, Sinan Sifil ve Oda Genel Sekreteri Hakan Gel ile birlikte karşılayan ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, amaçlarının oda üyelerine ve bölge halkına ellerinden gelen en iyi hizmeti sunmak olduğunu belirtti. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın kendilerinin değil, Saray’ın, Kapaklı’nın, Çerkezköy’ün olduğunu söyleyen Kozuva, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığına seçilen Abdullah Öge’yi de kutladı.

ÇALIŞMA ZİYARETLERİNE DE BAŞLAYACAĞIZ

Kozuva, “Sizler bu makamlara vermek için geldiniz, almak için değil. Görevinizi de en iyi şekilde yapacağınıza olan inancımız tamdır” diye konuştu. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge de göreve, ardı ardına yapılan iki kongre ile geldiklerini anımsattı. Teşkilat olarak önce tanışma ziyaretlerinde bulunduklarını söyleyen Öge, sonrasında da çalışma ziyaretlerine başlayacaklarını dile getirdi.

GURUR DUYUYORUZ

Somali’de yapılacak olan Hava Limanı açılışının da hayırlı olmasını temenni eden İlçe Başkanı Öge, Çerkezköylü bir aile şirketinin dünyanın bir ucunda böylesine önemli bir hizmet verecek olmasından dolayı gurur duyduklarını belirtti. Öge, ÇTSO’nun çok başarılı çalışmalara imza attığını dile getirdi. İnsanların, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın yaptığı hizmetlerin farkında olduğunu söyleyen Öge “Biz de elimizden geldiğince sizlere çalışmalarınızda destek olacağız” dedi. Amaçlarının yalnızca hizmet etmek olduğunu söyleyen Öge, “Bu açıdan ideallerimizin paralel” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10