Öğrenciler ile bir araya geldiler

Türkiye 3. Basketbol Ligi'nde mücadele eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün (ÇBSK) oyuncuları Mektebim Okulları tarafından düzenlenen söyleşide öğrencilerle bir araya geldi.

Çorlu 15.01.2015 15:48:00 0
Öğrenciler ile bir araya geldiler

“HER ZAMAN AÇIKTIR”

Öğrencilerin sportif faaliyetlere katılmalarının ve okul dışında sosyal etkinliklere katılmalarının teşvik edilmesi amacıyla düzenlenen söyleşide Mektebim Okulları Çorlu Anadolu Lisesi Müdürü Onur Tanrıverdi, müdür yardımcıları ve öğretmenler de hazır bulundu. Söyleşinin açılışında söz alan ÇBSK Başkanı Hüseyin Eligül, “2009 yılından bu yana yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda başarı çıtamızı sürekli yükselttik. Bu aşamaya gelmemiz Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'nın spora ve sporculara verdiği destek sayesinde olmuştur. Belediye bünyesinde kapalı spor salonunun yapılması antrenman ve maçlarımızı daha iyi şartlarda yapmamızı sağladı. ÇBSK basketbol takımı yakaladığı ivmeyle kısa sürede önemli mesafe kat etmiştir. Önümüzdeki dönemde daha da başarılı olmayı hedefliyoruz. Ben sporla ilgilenen tüm öğrencilere çok çalışmalarını tavsiye ediyorum. Kulübümüz yeni yeteneklere her zaman açıktır,” dedi.

SPORTİF KARİYERLERİNİ ANLATTILAR

ÇBSK Basketbol Takım Antrenörü Kurtuluş Yağızer, Basketbol Altyapı Sorumlusu Emre Özak, Basketbol Antrenör / Beden Eğitimi Öğretmeni Seçkin Petek ve takımın oyuncuları yaptıkları çalışmalar ve sportif kariyerleri hakkında bilgiler verdiler. Daha sonra öğrencileri sorularını cevaplandırdılar. Söyleşi toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10