Trafik sinyalizasyon lambaları yenileniyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından Tekirdağ genelindeki tüm sinyalizasyon lambaları modernize edilecek.

Çerkezköy 15.01.2015 17:04:00 0
Trafik sinyalizasyon lambaları yenileniyor

ÇERKEZKÖY’DE DE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Tekirdağ Ulaşım Daire Başkanlığı, Ocak Ayı itibariyle devraldığı il genelinde kavşak ve yollarda bulunan trafik sinyalizasyon lambalarını değiştirme çalışmalarına başlarken, Çerkezköy’de de trafik sinyalizasyon lambaları yenilenmeye başlandı.

DAHA MODERN BİR YAPIYA SAHİP

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Ulaşım Daire Başkanı M.Zeki Gürcün,  Ulaşım Daire Başkanlığı olarak Tekirdağ genelindeki kavşak ve caddelerde bulunan trafik sinyalizasyon işaretlerini devraldıklarını anımsattı. Bunların yenilenmesi çalışmalarını Ulaşım Daire Başkanlığı’nın yürüteceğini ifade eden Gürcün “İl genelindeki sinyalizasyon işaretlerinin yenileme çalışmaları başlatıldı” dedi. Yeni sinyalizasyon işaretlerinin hem daha modern bir yapıya sahip olduğunu hem de daha kuvvetli ışık verdiğini söyleyen Gürcün, vatandaşların trafik sinyalizasyon işaret lambalarında meydana gelebilecek arızaları 153 numaralı telefondan kendilerine bildirebileceğini belirtti.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10