Hizmet binası törenle açıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Marmaraereğlisi İlçe Hizmet binası törenle hizmete açıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, açılışta yaptığı konuşmada "

Marmara Ereğlisi 15.01.2015 17:14:00 0
Hizmet binası törenle açıldı

HEPİMİZ TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYACAĞIZ

Bu taşın altına herkesin elini koyacağını söyleyen Albayrak “Her yaptığımız çalışmada da diğer siyasi partilerimizin de görüşlerini alma gayreti içerisindeyiz. Bir bütünlük oluşturalım istiyoruz. Zaten adı üzerinde bütünşehir. Ama herkes şunu bilsin ki büyükşehirin hizmetleri siyasi rant haline gelmeyecek. Hizmet yaparken şu partiden bu partiden ayrımı yapmayacağız.  Zaten sosyal demokrat belediyecilik anlayışının ana temeli de budur. Kimse bizi siyasi kısır çekişmelerin içine çekmeye çalışmasın, biz hizmet yapacağız” dedi.

PROTOKOL İMZALADIK

11 ilçeye 11 ilköğretim okulu için Valilikle protokol imzaladıklarını anımsatan Albayrak “Bunların içerisinde Marmaraereğlisi de var tabi ki. Yine burada yapılacak olan Meslek Yüksek Okulunun inşaat işine de katkıda bulunacağız. İbrahim Başkan’ın vaat ettiği projeler de yerine gelecek, Büyükşehir olarak bizim projelerimiz de yerine gelecek. Sayın başkanımın yetmediği yerde büyükşehirin ekonomik gücü de her zaman Marmaraereğlisi’nin arkasında olacaktır bundan hiç şüpheniz olmasın. Çünkü ben yapamayacağım şeyin sözünü vermem sözünü verdiğim şeyi de mutlaka yaparım bundan emin olun” dedi. Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ve TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta da bir konuşma yaparak yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulundular. Konuşmaların ardından kurdela kesilerek Marmaraereğlisi Hizmet Binası hizmete açıldı.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10