Muhtarlardan PTT Müdürü'ne ziyaret

Bir süre önce Çerkezköy PTT Müdürlüğü görevine atanan Sezai Zorba'ya hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Çerkezköy 16.01.2015 11:38:00 0
Muhtarlardan PTT Müdürü

ZİYARETLER SÜRÜYOR

Dün saat 09.30’da Bağlık Mahalle Muhtarı ve Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Tahsin Akgün, Gaziosmanpaşa Mahalle Muhtarı Mutlu Timur, Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Turhan Ersöz, İstasyon Mahallesi Muhtarı Bahri Çakır, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Hikmet İşcan, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Recep Şahin, Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Çetin, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı İrfan Akem, Veliköy Mahallesi Muhtarı Ersan Albayrak, Kızılpınar Mahallesi Muhtarı Ahmet Milli ile birlikte Çerkezköy’de PTT Müdürlüğü görevine başlayan Sezai Zorba’yı ziyaret etti.

“PERSONEL SIKINTIMIZ VAR”

Ziyarette konuşan Çerkezköy PTT Müdürü Sezai Zorba “Çerkezköy’e yeni geldik. İlk gözlemlerimizde Kapaklı ve Çerkezköy’ün sorunları var. Kapaklı’da merkez oluşturmaya çalışıyoruz. Çerkezköy ve Kapaklı’da bulunan şubelerimizde birer personelimiz bulunuyor. Bu personelimizin mutlaka yedeği bulunması gerekiyor. Şubelerde çalışanlarımız tek başına oldukları için hiçbir ihtiyacını karşılayamıyor. İki şubemizin ise lavabo sorununu çözersek gerçekten iyi olacak. Bununla ilgili Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay ile bire bir konuşacağım” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Çerkezköy PTT Müdürü Sezai Zorba’ya yeni görevinde başarılar dileyen Bağlık Mahalle Muhtarı ve Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Tahsin Akgün “Muhtar arkadaşlarımız ile birlikte İstanbul Esenyurt’tan Çerkezköy’e atanan müdürümüze hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Kendisine arkadaşlarım adına da görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10