e Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ve Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) tarafından organize edilen ve bu yıl 12.'si düzenlenen "eTürkiye (eTR) Ödülleri", Türkiye Büyük Mi

Süleymanpaşa 16.01.2015 16:11:00 0
e Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu

“MOBİL BAŞKAN” PROJESİ İLE KATILDI

Süleymanpaşa Belediyesi’nin “Mobil Başkan” projesi ile yarıştığı eTR ödüllerinde, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral ve Bilgi İşlem Müdürü Şahin Begiç Süleymanpaşa Belediyesi adına törene katılan isimler oldu. Tanıtımların ardından ödül törenine geçilirken elektronik oylama ile yapılan değerlendirme sonucu Süleymanpaşa Belediyesi’nin yarıştığı Bağcılar Belediyesi, Kadıköy Belediyesi, Küçükçekmece Belediyesi, Selçuklu Belediyesi ve Şahinbey Belediyesi’nin projelerinden Şahinbey Belediyesi’nin “Açık Veri Portalı” projesi birinci seçildi.

GELİŞİMİNİ GÖSTERDİ

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde çok değerli projelerin yarıştığı 12. eTürkiye ödüllerinde Süleymanpaşa Belediyesi olarak son 6 belediye arasına girerek mücadele etmenin onurunu yaşıyoruz” dedi. 9 aylık Süleymanpaşa Belediyesi’nin, ''Mobil Başkan'' projesiyle finale kalarak gelişimini ülke çapında göstermeye başladığını ifade eden Eşkinat mıştır. Ödül töreninin ardından birçok katılımcı bizlere projenin detaylarını sorarken takdirlerini de iletmişlerdir” dedi.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10