ÇTSO dergisinin son sayısı çıktı!

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 3 ayda bir yayımlanan 'Birlik Dergisi'nin yeni sayısı çıktı. ÇTSO, bugünden itibaren üyelerine dağıtıma başlayacağı yeni dergi ile birlikt

Çerkezköy 18.01.2015 18:47:00 0
ÇTSO dergisinin son sayısı çıktı!

BİRLİK DERGİSİ’NİN SON SAYISI ÇIKTI

ÇTSO, bugünden itibaren üyelerine dağıtıma başlayacağı yeni dergisinde ‘ÇTSO’nun 20. Yıl Kutlamaları’nı öne çıkardı. Üç ayda bir yayımlanan derginin üçüncü sayısında kapak fotoğrafı olarak 20. Yıl kutlamalarında çekilen yaş günü pastası seçildi. Dergide ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmeler ve fotoğrafları ile üyelerin etkinliklerine yer verildi. Oda çalışmalarının anlatıldığı derginin ilk sayfasında Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’nın, “Göreve geldiğimiz günden bu yana her fırsatta dile getirdiğimiz aile vurgusunu 20. Yılımızda daha yüksek sesle söyledik ve söylemeye devam edeceğiz. Amacımız bundan sonraki yıllarda da bölgemize en iyi hizmeti sunabilmek olacaktır. Bu amaç doğrultusunda Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odamızın 20. Yılını kutluyor, değerli üyelerimizle nice 20 yıllar temennisinde bulunuyorum” ifadelerine yer verildi.

STRATEJİK PLAN

ÇTSO yönetiminin bir süredir üzerinde çalıştığı Oda Stratejik Planı’da tamamlandı. Kitap haline getirilen Stratejik Plan’da ÇTSO’nun 3. sayısını çıkardığı Birlik Dergisi ile birlikte üyelere dağıtılacak. Stratejik Planla ilgili olarak ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kozuva, “Çalışmalarına başlamış olduğumuz Stratejik Planlama ile odamızın tüm paydaşlarımızla beraber belirlemiş olduğumuz vizyona taşıyacak yol haritasını belirlemiş olacağız. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın Stratejik Palanı’nın öncelikle odamıza, bunun doğal sonucu olarak da bölgemizin kalkınmasına önemli katkı sağlayacağı düşüncesiyle, hazırlama aşamasında katkı veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. ÇTSO, 2015 yılı için hazırlattığı denizci takvimini de dergi ile birlikte üyelerine gönderecek. 4 bin adet basılan takvimler de bu haftadan itibaren dağıtılmaya başlanacak.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10