Ersöz, Trakya Kent Konseyleri Birliği Başkanı oldu

Trakya Kent Konseyleri Birliği, Tekirdağ Eczacı Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirdiği toplantıda yeni dönem başkanlığa Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Ufuk Bekir Ersöz seçildi.

Tekirdağ 19.01.2015 13:07:00 0
Ersöz, Trakya Kent Konseyleri Birliği Başkanı oldu

BAŞKAN VE TEMSİLCİLER SEÇİLDİ

Toplantıya Trakya’daki 16 kent konseyi  “Edirne, Keşan, Uzunköprü, Kırklareli, Lüleburgaz, Babaeski, Silivri, Gelibolu, Ecabat, Süleymanpaşa, Çorlu, Çerkezköy, Ergene, Saray, Malkara ve Şarköy Kent Konseyleri” başkan ve temsilcileri katıldı. Gerçekleştirilen genel kurulda yapılan seçimde Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Ufuk Bekir Ersöz oybirliği ile Trakya Kent Konseyleri Birliği ile başkanlığa seçildi.

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ DE SEÇİLDİ

Yönetim kurulu seçimi ile devam edilen toplantıda yönetim kurulu üyeliklerine Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur, Saray Kent Konseyi Başkanı Mehmet Bileren, Edirne Kent Konseyi Başkanı Özer Demir, Uzunköprü Kent Konseyi Başkanı Mehmet Akbal, Kırklareli Kent Konseyi Başkanı Erman Ulusoy Silivri Kent Konseyi Başkanı Dilruba Önal ve Gelibolu Kent Konseyi Başkanı Nihat Demirsu seçildi. Süleymanpaşa’ya gelen çevre il ve ilçe kent konsey başkanları Rakoczi ve Arkeoloji Müzeleri’ni gezdi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10