Doğanspor 2.Amatör Lige hazırlanıyor

1965 yılında Aysal Güven'in kurucu Başkanlığı'nda kurulan Çerkezköy Doğanspor 15 Şubat tarihinde başlayacak lig öncesi oyuncular ile birlikte toplantı gerçekleştirdi.

20.01.2015 20:15:00 0
Doğanspor 2.Amatör Lige hazırlanıyor

TOPLANTI YAPTILAR

Çerkezköy’ün ilk kulüplerinden Doğanspor 2.Amatör Ligden tekrar liglere dönüyor. Önceki akşam saat 20.30’da Çerkezköy Boss Cafe’de gerçekleştirilen toplantıya Başkan Kazım Asbaş, Başkan Yardımcısı Recep Şahin, yöneticiler Aysal Güven, Mehmet Durmuş, Metin Zümbül, Orçun Yaman, Sabri Asbaş, Necmi Evirgen, Necmettin Tezgel, Mehmet Kılıçarslan,Turgut Yeşil, Murat Yeşil, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

 

 

“EN ŞEFFAF KULUBÜZ”

Yeni sezon öncesi hazırlıklara başladıklarını kaydeden Doğanspor Başkan Yardımcısı Recep Şahin “ Futbolcularımızın lisans işlemlerini hallediyoruz. 3 hafta sonra başlayacak 2.Amatör Ligde bu yıl mücadele edeceğiz. Doğanspor Çerkezköy’ün en köklü kulübüdür. 1971 yılından beri kulübümüz şeffaf olmaya devam etmiştir” diye konuştu.

“HAK ETTİĞİ YERE GELECEKTİR”

Kısa bir sürüde lokal ve dernek kurmayı planladıklarını kaydeden Şahin “ Azim ve hırsla çalışarak Allahın izni ile bu yılı başarılı bir şekilde bitirmeyi istiyoruz. İlk etapta düz koşu ve kros için Tepe Emlak Konutlarında koşu alanında kullanmayı planladık. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize güvenimiz sonsuzdur. Etkinlikler düzenleyerek kulübümüze gelir kaynaklarımız sağlamak gibi düşüncelerimiz var. İnşallah Çerkezköy Doğanspor’u hak ettiği yere getireceğiz” dedi. Şahin’in konuşmasının ardından futbolcular ve yöneticiler takım hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10