Chıcken Roll Çerkezköy'de hizmete açıldı

Hatay'ın özel soslu tavuk dürümü Chicken Roll, Gazi Osman Paşa Mahallesi Barbaros Caddesi Çolakoğlu Sürücü Kursu altı No: 11'de hizmete açıldı.

Çerkezköy 20.01.2015 20:26:00 0
Chıcken Roll Çerkezköy

HATAY’IN ÖZEL SOSLU DÜRÜMÜ

Dün saat 12.00’de açılan Chıcken Roll’ün açılışına çok sayıda vatandaş katıldı. İşletmeciliğini Yasin Işıldak ve Arzu Dağ’ın yaptığı Chıcken Roll’de Hatay sosu ile tavuk dürüm, pilav tavuk ve künefe de bulunuyor. Çerkezköy’de yaşayan Hataylılara ve dürümün lezzetini merak eden vatandaşlara sunmak amacıyla bu işletmeyi açtıklarını ifade eden Yasin Işıldak, bu lezzeti Çerkezköy’e taşımaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını kaydetti.

150 KİLO TAVUK DAĞITILDI

Açılışa özel 150 kilo tavuk dağıtacaklarını kaydeden Işıldak “Adıyla akılda, tadıyla damakta sloganı ile çıktığımız bu yolda vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vereceğimizden şüphemiz yok. 6 personelimiz ile birlikte evlere ve iş yerlerine de hizmet vereceğiz. Aynı zamanda açılışta Çerkezköy halkına Hatay usulü döner ve lavaş ikramında da bulunuyoruz. Lezzet, hijyen ve kalite konularından asla taviz vermeyeceğiz. Çerkezköy halkı için elimizden gelen hizmeti de gerçekleştireceğiz” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10