"Tüm vatandaşlar ile birlikte hareket etmeliyiz"

Aralık ayında yapılan kongrede göreve seçilen Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge ve ilçe yönetimi ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, dün saat 10.00'da Çerk

Çerkezköy 20.01.2015 20:44:00 0

KOORDİNELİ ÇALIŞMALAR YAPMAK İSTİYORUZ

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge, kendilerini tanıtmak için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti. Bundan sonraki süreçte Çerkezköy adına Emniyet Müdürlüğü ile birlikte koordineli bir şekilde çalışmalara imza atmak istediklerini ifade eden Öge, “Çerkezköy asayiş bakımından sorunsuz bir şehir. Son zamanlarda ülkemiz genelinde bonzai denen bir illet türedi” dedi.

BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATIYORSUNUZ

Gençleri bu maddeden uzak tutmak için Emniyet Müdürlüğü’nün elinden geleni yaptığını belirten Öge, AK Parti İlçe Yönetimi olarak üzerlerine düşen her türlü sorumluluğu yapmaya hazır olduklarını dile getirdi. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün başarılı çalışmalara imza attığını belirten Öge, Ogan’ı bu çalışmalardan dolayı tebrik etti.

 

 

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜN BAŞARISI

Çerkezköy’de emniyet müdürlüğünün aldığı önlemler sayesinde çok fazla olayın meydana gelmediğini ifade eden Öge, Çerkezköy gibi hızlı nüfus artışı olan bir ilçede çok fazla olay olmuyorsa, bunun emniyet teşkilatının başarısı olduğunu ifade etti.

İLETİŞİM KANALLARI SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KULLANILMALI

Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Ogan da sadece bonzai değil, tüm uyuşturucu maddelerle mücadelede, hatta tüm asayiş olayları ile mücadelede, bunların önüne geçmede başarılı olabilmek için tüm vatandaşlar ile birlikte hareket etmeleri gerektiğini söyledi. İletişim kanallarının sağlıklı bir şekilde kullanılması gerektiğini dile getiren Ogan, ancak o zaman gençlerin uyuşturucudan korunabileceğini ifade etti.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10