Önsel: Seçim startını verdik

Tekirdağ İl Kongresinin ardından Haziran seçimlerinin startını verdiklerini söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, önümüzdeki günlerde kahvehane ve dernek ziyaretl

Çerkezköy 22.01.2015 19:47:00 0
Önsel: Seçim startını verdik

HEDEF ÇOK UZAK DEĞİL

Amaçlarının bu seçimlerde Çerkezköy’de 30 Mart’ta yakaladıkları heyecanın 2-3 katını yakalamak olduğunu belirten Önsel “Çerkezköy’deki iktidar ve ardından da Türkiye’de iktidarı hedefliyoruz. Bunun için hedef çok uzak değil. Bu süreçte bize düşen vatandaşımızın yanında olup onların dertlerine derman olmak ve çözümler üretmek. Çözüm üretirken de bugüne kadar yaşananlardan ders almamız gerektiğinin de farkındayız. Bizler ulusal basında ne kadar engellenirsek engellenelim MHP lideri Devlet Bahçeli, onun ekibi ve bizim yapacaklarımızı vatandaşa birebir anlatacağız” dedi.

MUTLAK İKTİDARIN PEŞİNDE KOŞACAĞIZ

7/24 sahada olacaklarını söyleyen Önsel “Bundan sonraki süreçte Çerkezköy’den adayımız olur olmaz bunu bilemiyoruz. Ama biz Tekirdağ’daki tüm adaylarımızla beraber bu seçimde mutlak iktidarın peşinde koşacağız. Çerkezköylü hemşerilerimizden de bu konuda duyarlı olmalarını, iktidarın bahanelerine aldırmamalarını, gerçeğin, doğrunun, hakkın yanında olmalarını istiyoruz. Bizler de bu uğurda mücadelemize devam edeceğiz” diye konuştu.

ÇERKEZKÖY’DEN ÇIKACAK ADAYIN ARKASINDAYIZ

Çerkezköy’de milletvekili aday adaylığı için görüştükleri 3-4 kişinin olduğunu söyleyen Önsel, önümüzdeki süreçte aday adaylarının açıklama yaparak adaylıklarını açıklayacağını söyledi. Bu seçimde aday olma gibi bir düşüncesinin olmadığını da söyleyen Önsel “Bizim partimizin üyesi herkes genel merkezimizin takdiri doğrultusunda aday olabilir. Bu seçimlerde aday olma gibi bir düşüncem yok. Biz MHP’nin başarısı için mücadele ediyoruz. Çerkezköy’den çıkacak adayın arkasındayız” dedi.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10