Örnek pazarcı ödüllendirildi

Çerkezköy Pazarcılar Derneği yönetimi, Çerkezköy'de 12 yıldan bu yana pazarcılık yapan Ahmet Dalgıç'a plaket verdi.

Çerkezköy 22.01.2015 19:57:00 0
Örnek pazarcı ödüllendirildi

Çerkezköy Kapalı Pazar yerinde bulunan Çerkezköy Pazarcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde yapılan ödül törenine Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Çerkezköy Pazarcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Aydemir, Dernek Başkan Yardımcısı Hasan Terzi ve dernek yönetim kurulu üyeleri ile bazı pazar esnafı katıldı.

ÇALIŞMALARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

Gösterdiği örnek davranışlar ve katkıları dolayısıyla dernek tarafından onure edilen Ahmet Dalgıç, plaketini Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör’ün elinden aldı. Bu örnek davranışın tüm pazarcı esnafına örnek olacağını söyleyen Özgör, Dalgıç’ı tebrik etti. Çerkezköy Pazarcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Aydemir de 2003 yılından bu yana derneğin üyesi olan, üye olduğu yıldan bu yana dernek çalışmalarında görev alarak pazar içindeki mescit yapımında da büyük katkı sağlayan Ahmet Dalgıç’ı ödüllendirmek istediklerini belirtti. Ahmet Dalgıç’ın örnek davranışlarının tüm pazar esnafına örnek teşkil etmesini temenni eden Aydemir, Dalgıç’ı kutladı.

DEVAM EDECEK

Yaptığı çalışmaları ödül almak için yapmadığını belirten Ahmet Dalgıç, “Ben dernek üyesi pazarcı esnafı olarak üzerime düşeni yaptım. Beni ödüllendiren derneğimize ve plaketi de belediye Başkan yardımcımız İmdat Özgör’ün elinden aldığım  içinde ayrıca mutlu oldum. Bundan böyle de örnek davranışlarım devam edecek” dedi.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10