"1923'ü sindiremeyenler, 2023'te iktidar olmayı hayal edemez"

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olan Doç.Dr. Ali İhsan Erdağ dün Çerkezköy'e geldi.

Çerkezköy 22.01.2015 20:21:00 0

PARTİLİLERE KENDİSİNİ TANITTI

Sabah saat 09.30’da parti binasında partililerle bir araya gelen Erdağ, saat 10.00’da da Etbeyi Izgara Restaurant’ta partililere kahvaltı verdi. Kahvaltı programına CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayları Metin Dönmez ve Ayhan Duran, CHP Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, CHP Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, Erdağ’ın hukukçu eşi Şeyda Erdağ, kardeşi Fethi Erdağ ve partililer katıldı. Tekirdağ Barbaroslu olduğunu söyleyen Ali İhsan Erdağ, partililere kendisini tanıttı. Adli Yargı Hakim adayı ve Ceza Hukuku ve Ceza Muhakemesi Hukuku öğretim üyesi olarak çalıştığını ifade eden Erdağ “500’ün üzerinde ulusal-uluslar arası bilimsel toplantıda bildiri ve 20 bilimsel makale ve üç bilimsel kitabım ile 15 bilimsel tez danışmanlığım bulunuyor” dedi.

 

 

BEN ANADOLU’YU KAZANACAĞIM

“Benim aday adaylığım olduğu yerde kavga ve sıkıntı asla olmaz” diyen Erdağ, Tekirdağ ile ilgili sıkıntısının olmadığını söyledi. CHP’nin Tekirdağ’da yüzde 70 oyunun olduğunu ifade eden Erdağ “Ben Anadolu’yu kazanacağım” dedi. CHP’nin iktidar olmasında asker olmaya geldiğini söyleyen Erdağ “25 yıldır ceza hukukçusuyum. Ben bozuk düzenden, çalıp çırpanlardan, hırsızdan hesap sormaya geliyorum. CHP iktidarında bana verilecek adalet Bakanlığı ile çalıp çırpanlardan hırsızlardan tek tek hesap soracağım” dedi. 1923’ü içlerine sindiremeyenlerin 2023’te iktidar olmayı hayal edemeyeceğini söyleyen Erdağ “Benim sertliğim hırsızlaradır. Benim kızgınlığım çalıp çırpanlaradır” dedi.

EN BÜYÜK DESTEKÇİM EŞİM

En büyük destekçisinin kendisine ‘Rahşan hanım’ dediği eşi Şeyda Erdağ olduğunu söyleyen Ali İhsan Erdağ “Eşim her zaman benim en büyük destekçimdir. Böyle bir eşim olduğu için kendisine teşekkür ediyorum. Biz Türk örf ve adetlerine uyan insanlarız” dedi. Konuşmasının sonunda Erdağ, diğer aday adayları Metin Dönmez ve Ayhan Duran ile birlik ve beraberlik mesajı verdi.

 

 

HESABI SORULACAK

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk de, CHP’nin iktidar olma yolunda hızla çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti. Yerel seçimlerde aday adaylarının sandıkta başarılı olduğunu gördüklerini belirten Öztürk “Haziran ayında yapılacak olan genel Seçimlerde de aday adaylarının başarılı olacağını göreceğiz” dedi. AK Parti’nin suçluları Yüce Divana göndermeyerek halkın vicdanını yaraladığını söyleyen Erdağ “Bunların hesabı genel seçimlerde sorulacak” dedi. CHP iktidarında yolsuzlukların bulunmadığı bir meclisin olacağını söyleyen Öztürk milletvekili aday adaylarına çıktıkları bu demokrasi yarısında başarılar diledi.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10